«Ήταν το κορίτσι μας που πόναγε! Πίστευε ότι θα νικήσει» – Η αποκάλυψη για τις τελευταίες στιγμές της Κάτιας Νικολαΐδου στο νοσοκομείο

9 Νοεμβρίου, 2023


Συγκλονισμένη είναι η ελληνική showbiz με την δυσάρεστη είδηση πως η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από την ζωή την Τετάρτη 8/11 σε ηλικία 58 ετών. Η ηθοποιός έδινε μια σκληρή και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος δυστυχώς την νίκησε έπειτα από νοσηλεία πολλών μηνών μέσα στο νοσοκομείο.Καρκίνο είχε περάσει ξανά πριν πολλά χρόνια, ωστόσο τότε είχε βγει νικήτρια. Το ίδιο πίστευε πως θα συμβεί και αυτή τ…

...ην φορά, ωστόσο πλέον οδηγείται στην γειτονιά των αγγέλων.Οι τελευταίες στιγμές της Κάτιας Νικολαΐδου στο νοσοκομείοΣήμερα Πέμπτη 9/11 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την απώλεια της, ενώ δήλωσε πως δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με την υγεία...

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική showbiz με την δυσάρεστη είδηση πως η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από την ζωή την Τετάρτη 8/11 σε ηλικία 58 ετών. Η ηθοποιός έδινε μια σκληρή και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος δυστυχώς την νίκησε έπειτα από νοσηλεία πολλών μηνών μέσα στο νοσοκομείο.

Καρκίνο είχε περάσει ξανά πριν πολλά χρόνια, ωστόσο τότε είχε βγει νικήτρια. Το ίδιο πίστευε πως θα συμβεί και αυτή την φορά, ωστόσο πλέον οδηγείται στην γειτονιά των αγγέλων.

Οι τελευταίες στιγμές της Κάτιας Νικολαΐδου στο νοσοκομείο

Σήμερα Πέμπτη 9/11 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την απώλεια της, ενώ δήλωσε πως δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με την υγεία της και τα όσα περνούσε το τελευταίο διάστημα – δείτε εδώ τα λόγια της.

Μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία έβγαλε στον αέρα τον σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκο, ο οποίο εξομολογήθηκε τα όσα βίωσε στο πλευρό της Κάτιας Νικολαΐδου τους τελευταίους μήνες που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

«Η ψυχολογία της ήταν καλά. Πίστευε ότι θα το ξεπεράσει. Ήταν στο νοσοκομείο από τον Μάιο. Έκανε έναν αγώνα και πίστευε ότι θα πάει καλά. Το είχε ξαναπεράσει. Ήταν άλλος ένας αγώνας. Τον Αύγουστο νόμιζα ότι το ξεπεράσαμε. Πίστευε ότι θα νικήσει, γελάγαμε, πιστεύαμε ότι θα φύγει. Με τον αδελφό της μιλάμε καθημερινά, δεν το πιστεύουμε ότι έφυγε. Εμείς το περνάμε καιρό, για σας ήταν ξαφνικό, αλλά για μας ήταν το κορίτσι μας που πόναγε», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.