Γιάννης Πουλόπουλος: «Η μητέρα μου είχε γνωρίσει κοπέλες που είχα! Δεν της είπα ποτέ για την σeξουαλικότητα μου»

8 Μαΐου, 2024


Με αφορμή τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στην Άννα Δρούζα και την αποκάλυψή του για τη στιγμή που μίλησε στη μητέρα του για τον σeξουαλικό του προσανατολισμό, ο Γιάννης Πουλόπουλος θέλησε να μοιραστεί τη δική του εμπειρία και ανέφερε πως ο ίδιος δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει αυτή την κουβέντα με τους γονείς του, καθώς δεν τον ρώτησαν ποτέ και ήταν διακριτικοί όσον αφορά την προσωπική του ζωή …

...(δείτε φωτογραφία με το σύντροφό του).Η εξομολόγηση του Γιάννη Πουλόπουλου«Είναι πάρα πολύ δύσκολο στην Ελλάδα ένα παιδί να το πει στους γονείς του ακόμα και το 2024. Για να καταλάβεις, εγώ στους γονείς μου δεν έχω πει τίποτα. Εγώ στους γονείς μου δεν χρειάστηκε να κάνω αυτή την...

Με αφορμή τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στην Άννα Δρούζα και την αποκάλυψή του για τη στιγμή που μίλησε στη μητέρα του για τον σeξουαλικό του προσανατολισμό, ο Γιάννης Πουλόπουλος θέλησε να μοιραστεί τη δική του εμπειρία και ανέφερε πως ο ίδιος δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει αυτή την κουβέντα με τους γονείς του, καθώς δεν τον ρώτησαν ποτέ και ήταν διακριτικοί όσον αφορά την προσωπική του ζωή (δείτε φωτογραφία με το σύντροφό του).

Η εξομολόγηση του Γιάννη Πουλόπουλου

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο στην Ελλάδα ένα παιδί να το πει στους γονείς του ακόμα και το 2024. Για να καταλάβεις, εγώ στους γονείς μου δεν έχω πει τίποτα. Εγώ στους γονείς μου δεν χρειάστηκε να κάνω αυτή την κουβέντα γιατί έτυχε να είμαι πάρα πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο και κάποια στιγμή το κατάλαβαν. Δεν με ρώτησαν ποτέ και τίποτα από διακριτικότητα και είπα στη μητέρα μου ότι αποφάσισα να το πω τηλεοπτικά για να βοηθήσω και άλλα παιδιά που μπορεί να νιώθουν ότι έχουν εγκλωβιστεί σε κάτι που δεν είναι.

Μου είπε “να το κάνεις” και της είπα ότι έρχεται και το νομοσχέδιο και θέλω να βοηθήσω έστω και με τη δική μου φωνή. Αυτό ειπώθηκε, δεν της είπα ποτέ, γιατί η μητέρα μου είχε γνωρίσει κάποιες κοπέλες που είχα σε μικρότερη ηλικία. Οι δικιές μας γενιές οι πιο πολλοί είχαν στην αρχή σχέσεις που παρουσίασαν στους γονείς τους γιατί δεν ήταν κάτι αποδεκτό τουλάχιστον στην δεκαετία που μεγάλωνα», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα του Super Κατερίνα σήμερα Τετάρτη 8/5.

Δείτε επίσης: O Γιάννης Πουλόπουλος ξεκίνησε δίαιτα για τον γάμο με τον σύντροφό του: «Οι γονείς μου είναι περήφανοι, για εκείνους το κάνω»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.