Eurovision: Χαλασμός στο twitter με Φουρέιρα και Ιρλανδία – «Πέρασε το έκτρωμα πάτε καλά;», «Τραγικό, θλιβερό, απαράδεκτο»

8 Μαΐου, 2024


Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 7/5 με 10 χώρες έπειτα από ψηφοφορία να προκρίνονται στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/5 στο Μάλμε της Σουηδίας (δείτε εδώ ποιες πέρασαν). Στο twitter λοιπόν, επικράτησε χαμός – όπως άλλωστε ήταν σίγουρο πως θα γίνει – με τον κόσμο να σχολιάζει όλες τις εμφανίσεις.Πολλά ήταν αυτά που σχολιάστηκαν, όπως για παράδειγμα το…

... άνοιγμα του ημιτελικού που έγινε από την Ελένη Φουρέιρα με το Fuego, τον Eric Saade που διαγωνίστηκε με το Popular για τη Σουηδία το 2011 και την Chanel Terrero που εκπροσώπησε την Ισπανία με το SloMo το 2022. Επίσης, ούτε οι χώρες έμειναν ασχολίαστες με την Ιρλανδία να λαμβάνει τα περισσότερα... αρνητικά...

Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 7/5 με 10 χώρες έπειτα από ψηφοφορία να προκρίνονται στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/5 στο Μάλμε της Σουηδίας (δείτε εδώ ποιες πέρασαν). Στο twitter λοιπόν, επικράτησε χαμός – όπως άλλωστε ήταν σίγουρο πως θα γίνει – με τον κόσμο να σχολιάζει όλες τις εμφανίσεις.

Πολλά ήταν αυτά που σχολιάστηκαν, όπως για παράδειγμα το άνοιγμα του ημιτελικού που έγινε από την Ελένη Φουρέιρα με το Fuego, τον Eric Saade που διαγωνίστηκε με το Popular για τη Σουηδία το 2011 και την Chanel Terrero που εκπροσώπησε την Ισπανία με το SloMo το 2022.


Επίσης, ούτε οι χώρες έμειναν ασχολίαστες με την Ιρλανδία να λαμβάνει τα περισσότερα… αρνητικά σχόλια! Επέλεξε ένα μια gothic εμφάνισή με πολλούς να αποκαλούν τόσο την τραγουδίστρια όσο και τον χορευτή της, «σατανιστές». Το τραγούδι μιλάει από μόνο του άλλωστε όπως και η σκηνική τους παρουσία που είχε πάνω μέχρι και… πεντάλφα.

Μάλιστα, το γεγονός πως πέρασαν στον τελικό έκανε το κοινό να σοκαριστεί, ενώ ανάρτηση σχετικά έκανε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας όπου αναρωτήθηκε πως η EBU δεν βλέπει την κατάντια της χώρας, αφού μέχρι και οι παρουσιαστές ήρθαν σε αμηχανία.

Τα σχόλια που έγιναν στο twitter για την Eurovision

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.