Silia Kapsis: «Είδα την Ελένη Φουρέιρα και την Chanel και είπα “πως θα πάω εγώ μετά από αυτό;”» – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision 2024

8 Μαΐου, 2024


Το βράδυ της Τρίτης 7/5 η Silia Kapsis ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας και άνοιξε τον διαγωνισμό, τραγουδώντας το κομμάτι της “Liar”, ξεσηκώνοντας τα πλήθη. Στο τέλος, ήρθε και η ανακοίνωση για την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ ποιες είναι οι υπόλοιπες 9 που πέρασαν).Η 17χρονη, λοιπόν, μίλησε για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA…

..., Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 8/5, εκφράζοντας τα συναισθήματά της, σχολιάζοντας παράλληλα και τα υπόλοιπα πρόσωπα του show.Οι πρώτες δηλώσεις της Silia Kapsis μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision«Περάσαμε! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, έχω πολλή ενέργεια. Οπότε όλα καλά. Έπαθα...

Το βράδυ της Τρίτης 7/5 η Silia Kapsis ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας και άνοιξε τον διαγωνισμό, τραγουδώντας το κομμάτι της “Liar”, ξεσηκώνοντας τα πλήθη. Στο τέλος, ήρθε και η ανακοίνωση για την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ ποιες είναι οι υπόλοιπες 9 που πέρασαν).

Η 17χρονη, λοιπόν, μίλησε για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 8/5, εκφράζοντας τα συναισθήματά της, σχολιάζοντας παράλληλα και τα υπόλοιπα πρόσωπα του show.

Οι πρώτες δηλώσεις της Silia Kapsis μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision

«Περάσαμε! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, έχω πολλή ενέργεια. Οπότε όλα καλά. Έπαθα σοκ όταν ανέβηκα στη σκηνή, αλλά είχα ενέργεια από τους ανθρώπους που φώναζαν. Είχα λίγο άγχος. Είδα πριν την Ελένη Φουρέιρα και την Chanel και είπα “πως θα πάω εγώ μετά από αυτό;”, αλλά τα κατάφερα και πέρασα πάρα πολύ ωραία στη σκηνή. Άρεσε και στους ανθρώπους και το χορευτικό κομμάτι», είπε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε για το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με την Ελένη Φουρέιρα να πανηγυρίζει στο άκουσμα της πρόκρισής της στα παρασκήνια, δήλωσε: «Την αγαπάω πολύ. Η Ελένη είναι Eurovision inspiration».

Και κατέληξε: «Δεν νομίζω να αλλάξω κάτι. Θέλω να διορθώσω λίγο τα βλέμματα στην κάμερα. Ο στόχος είναι να σας κάνω περήφανους και την Κύπρο και την Ελλάδα και την Αυστραλία. Να αρέσει το τραγούδι και η εμφάνιση, να χορεύουμε και να τραγουδήσουμε μαζί το Liar».

Δείτε επίσης: Ποια είναι η Silia Kapsi – Οι καuτές φωτογραφίες της 17χρονης και το παρελθόν της

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.