Παπανώτας & Μεσσαροπούλου για τις απανωτές φωτογραφίες της Μενεγάκη: «Μας γράφει κανονικότατα…» – «Επειδή της την είχε σπάσει αυτό το…»

8 Μαΐου, 2024


Η Ελένη Μενεγάκη το τελευταίο διάστημα αναρτά όλο και περισσότερες φωτογραφίες της στα social media και κυρίως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κατά τις διακοπές του Πάσχα, μάλιστα, που βρέθηκε στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, δημοσίευσε στιγμιότυπα και με την μικρή της κόρη, τη Μαρίνα (δείτε εδώ), αλλά και με τον σύζυγό της, Ματεό Παντζόπουλο (δείτε εδώ την τρυφερή αγκαλιά τους).Οι …

...τελευταίες της αναρτήσεις, λοιπόν, σχολιάστηκαν το πρωί της Τετάρτης 8/5 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, με τον Δημήτρη Παπανώτα να αποκαλύπτει για ποιο λόγο η παρουσιάστρια ξεκίνησε να ανεβάζει μόνη της φωτογραφίες της στο προφίλ της.Τα σχόλια στο πλατό του Happy Day για τις φωτογραφίες...

Η Ελένη Μενεγάκη το τελευταίο διάστημα αναρτά όλο και περισσότερες φωτογραφίες της στα social media και κυρίως στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κατά τις διακοπές του Πάσχα, μάλιστα, που βρέθηκε στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, δημοσίευσε στιγμιότυπα και με την μικρή της κόρη, τη Μαρίνα (δείτε εδώ), αλλά και με τον σύζυγό της, Ματεό Παντζόπουλο (δείτε εδώ την τρυφερή αγκαλιά τους).

Οι τελευταίες της αναρτήσεις, λοιπόν, σχολιάστηκαν το πρωί της Τετάρτης 8/5 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, με τον Δημήτρη Παπανώτα να αποκαλύπτει για ποιο λόγο η παρουσιάστρια ξεκίνησε να ανεβάζει μόνη της φωτογραφίες της στο προφίλ της.

Τα σχόλια στο πλατό του Happy Day για τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη

«Αυτή η εξωστρέφεια που έχει είναι αξιοζήλευτη», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την Τίνα Μεσσαροπούλου στη συνέχεια, να επισημαίνει: «Αυτή τη φωτογραφία εμείς θα την πετάγαμε. Θα λέγαμε, όπως μας έβγαζε… μην τη δω αυτή τη φωτογραφία. Η Μενεγάκη μας γράφει κανονικότατα…».

«Το πρόσωπο είναι τέλειο, το μαλλάκι της είναι λίγο αυτό του νησιού. Εγώ νομίζω με λίγο face app θα την ανέβαζα», συμπλήρωσε τότε η παρουσιάστρια, με την συνεργάτιδά της να απαντά: «Εκείνη δεν βάζει face app όπως την βλέπεις, δεν φτιάχνει μαλλί, δεν την ενδιαφέρει το μαλλί».

«Όχι ότι το έχει ανάγκη. Η γυναίκα είναι κουκλάρα, απλά με το λίγο face app που έχουμε συνηθίσει εμείς να βελτιώνουμε ένα “τσικ” τις φωτογραφίες μας, γλυκαίνεις κάποιες λεπτομέρειες, γλιτώνεις κάποιες, ας το πούμε, ατέλειες», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θα έλεγα ότι όλη αυτή η εξωστρέφεια της Ελένης σχετίζεται και με το συμβόλαιο, αλλά το είχε ξεκινήσει και λίγο πριν αυτό το θεματάκι με την εξωστρέφεια αν θυμάστε. Που ξύπναγε και ανέβαζε μία φωτογραφία…», δήλωσε, μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τον λόγο πήρε και ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος ανέφερε με τη σειρά του: «Εγώ θυμάμαι ότι κάποια στιγμή στην καριέρα της, επειδή της την είχε σπάσει αυτό το κυνηγητό με τους παπαράτσι, είπε “παιδιά, θα σας το χαλάσω τώρα, γιατί θα ανεβάζω μόνη μου”. Έτσι ξεκίνησε αυτό και παραμένει μάλλον για τους ίδιους λόγους».

«Καλά κάνει. Έχουν μεγαλώσει πια και τα παιδιά της, ακόμα και η μικρούλα της, η Μαρίνα, είναι 7-8 χρονών… δεν έχει λόγο να κρύβεται. Κάποτε προστάτευε πολύ και την οικογένειά της, τα παιδάκια της να μην φανούν. Τώρα είναι ενήλικα, έχουν Instagram…», κατέληξε η παρουσιάστρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.