Eurovision – Χείμαρρος ο Λιάγκας κατά Αλευρά & Ζερόμ: «Μιλάμε για έλλειψη ευφυίας! Ήταν αδιάβαστοι! Πήραν μια δουλειά…»

8 Μαΐου, 2024


O Γιώργος Λιάγκας μαζί με την παρέα του στο Πρωινό αλλά και την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου που ήταν καλεσμένη στο πλατό του ΑΝΤ1, σχολίασαν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision που προβλήθηκε χθες 7/5 μέσα από την ΕΡΤ απευθείας από το Μάλμε της Σουηδίας.Πάνελ και παρουσιαστής δεν γινόταν να μην μιλήσουν και για τους Έλληνες παρουσιαστές Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι έκαναν πολλά και σοβαρά λά…

...θη, με αποτέλεσμα να σχολιαστούν αρνητικά από το twitter.Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για Αλευρά - Ζερόμ στην Eurovision«Χθες μας κακοφάνηκε λίγο η παρουσίαση και από τους δύο αυτούς κυρίους που ήταν το χιούμορ άκομψο, τα λάθη ήταν πολλά, φαίνονταν ότι δεν έχουν τόσο μεγάλη σχέση με...

O Γιώργος Λιάγκας μαζί με την παρέα του στο Πρωινό αλλά και την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου που ήταν καλεσμένη στο πλατό του ΑΝΤ1, σχολίασαν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision που προβλήθηκε χθες 7/5 μέσα από την ΕΡΤ απευθείας από το Μάλμε της Σουηδίας.

Πάνελ και παρουσιαστής δεν γινόταν να μην μιλήσουν και για τους Έλληνες παρουσιαστές Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι έκαναν πολλά και σοβαρά λάθη, με αποτέλεσμα να σχολιαστούν αρνητικά από το twitter.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για Αλευρά – Ζερόμ στην Eurovision

«Χθες μας κακοφάνηκε λίγο η παρουσίαση και από τους δύο αυτούς κυρίους που ήταν το χιούμορ άκομψο, τα λάθη ήταν πολλά, φαίνονταν ότι δεν έχουν τόσο μεγάλη σχέση με τη Eurovision. Διάβαζαν κάποια κείμενα και ακόμα και σε αυτά που διάβαζαν έκαναν λάθη, δηλαδή τα λάθη ήταν πολλά για μία τέτοια βραδιά», είπε φανερά απογοητευμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Ενώ, μετά την προβολή σχετικού βίντεο με τα λάθη που έγιναν σχολίασε: «Εδώ μιλάμε για το ένα λάθος μετά το άλλο, το οποίο δεν αντιλαμβάνονταν. Μιλάμε για έλλειψη ευφυίας».

Δείτε επίσης: Χαλασμός στο twitter με Φουρέιρα και Ιρλανδία – «Πέρασε το έκτρωμα πάτε καλά;», «Τραγικό, θλιβερό, απαράδεκτο»

Και συμπλήρωσε μετά από λίγο: «Ή θα πάρουν κάποιον που θα γνωρίζει και θα αγαπάει τη Eurovision, όπως η Πασχαλίδου και ο Καπουτζίδης ή αν πάρουν κάποιο καινούργιο, να κάτσουν να μελετήσουν να μάθουν τα πάντα, να μην κάνουν άκομψο και ηλίθιο χιούμορ. Τι σχέση έχει η Eurovision με τη Euroleague; Μετά άλλη χώρα έλεγε ο ένας, άλλη χώρα ο άλλος. Δεν επιτρέπεται να πας εκεί και να μην ξέρεις τι είναι το Big Five.

Δύο άνθρωποι που δεν αγαπάνε τη Eurovision, που δεν είναι διαβασμένοι. Εγώ συγχωρώ και το κακό χιούμορ και το λάθος στα σαρδάμ. Το αδιάβαστο δεν το συγχωρώ. Ήταν αδιάβαστοι. Πήραν μία δουλειά, πληρώθηκαν ή δεν πληρώθηκαν δεν το γνωρίζω.. όμως είναι μια δουλειά που ο κόσμος το αγαπάει πολύ. Θέλουμε από τους ανθρώπους να είναι διαβασμένοι! Αν τώρα είναι γνώστες και φίλοι της Eurovision, ακόμα καλύτερα! Δεν είναι δύσκολο να βρεις ανθρώπους που την αγαπάνε. Χθες, όταν έκαναν τα λάθη, πάγωνα, ανατρίχιαζα».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.