MasterChef 8: «Δύο φορές τον μήνα θα πρέπει να μεταγγίζομαι…» – Συγκίνησε ο Μάριος με την εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του

16 Ιανουαρίου, 2024


Μαγειρικές αλλά και συγκινήσεις είχε η πρεμιέρα του MasterChef, το βράδυ της Δευτέρας 15/1, με τους διαγωνιζόμενους να διεκδικούν τις 24 θέσεις για την επόμενη φάση αλλά και τα δύο καλύτερα πιάτα, αφού ο ανταγωνισμός φαίνεται ότι φέτος θα είναι αρκετά υψηλός.Πρώτοι μονομάχοι ήταν η Τάνια και ο Ιωάννης οι οποίοι διαγωνίστηκαν με διαφορετικές συνταγές. Η πρώτη έφτιαξε σολωμό, ενώ ο δεύτερο ριζότο, τ…

...ο οποίο φάνηκε να μην αρέσει πολύ στον Πάνο Ιωαννίδη (δείτε εδώ ποιος πήρε την ποδιά).Συγκίνησε ο Μάριος με το πρόβλημα υγείας τουΟι παίκτες εκτός από τις μαγερικές, έχουν και τις προσωπικές τους ιστορίες. Ένας εκ των παικτών, ο Μάριος από την Ρόδο μίλησε για την ασθένεια από...

Μαγειρικές αλλά και συγκινήσεις είχε η πρεμιέρα του MasterChef, το βράδυ της Δευτέρας 15/1, με τους διαγωνιζόμενους να διεκδικούν τις 24 θέσεις για την επόμενη φάση αλλά και τα δύο καλύτερα πιάτα, αφού ο ανταγωνισμός φαίνεται ότι φέτος θα είναι αρκετά υψηλός.

Πρώτοι μονομάχοι ήταν η Τάνια και ο Ιωάννης οι οποίοι διαγωνίστηκαν με διαφορετικές συνταγές. Η πρώτη έφτιαξε σολωμό, ενώ ο δεύτερο ριζότο, το οποίο φάνηκε να μην αρέσει πολύ στον Πάνο Ιωαννίδη (δείτε εδώ ποιος πήρε την ποδιά).

Συγκίνησε ο Μάριος με το πρόβλημα υγείας του

Οι παίκτες εκτός από τις μαγερικές, έχουν και τις προσωπικές τους ιστορίες. Ένας εκ των παικτών, ο Μάριος από την Ρόδο μίλησε για την ασθένεια από την οποία πάσχει. Συγκεκριμένα ανέφερε στους κριτές ότι έχει μεσογειακή αναιμία και θα χρειαστεί ανά διαστήματα να κάνει μεταγγίσεις αίματος, εφ’ όσον πει στο σπίτι.

«Πάσχω από μεσογειακή αναιμία. Έχω κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου, κάποιες δεσμεύσεις που δεν με αφήνουν να κυνηγήσω το όνειρό μου και σε άλλες χώρες γιατί έχω ανάγκη το νοσοκομείο της Ελλάδας, της Αθήνας. όχι ότι έξω δεν γίνεται, απλά μου είναι δύσκολο να το βρω αυτό. Είπε ο γιατρός στη μητέρα μου πάρε το παιδί σου και φύγε Αθήνα χθες. Η μάνα μου αυτό έκανε και είμαι πλέον στην Αθήνα.

Η μάνα μου μπορώ να πω ότι ήταν και μπαμπάς και μαμά. Εκείνη μου δίδαξε να μην παρατώ τίποτα και ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Δύο φορές τον μήνα θα πρέπει να μεταγγίζομαι στο Παίδων και κάθε βράδυ βάζω στο πόδι μου μία δεκάωρη έκχυση φαρμάκου που αποβάλλω το σίδηρο.

Είναι μία ασθένεια με την οποία μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου και να ζω με αυτό. Ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και να μην το αφήσω να με νικήσει. Από μικρή ηλικία έχω μάθει να μάχομαι» είπε μεταξύ άλλων ο πάικτης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.