Περήφανη μαμά η Εύη Βατίδου: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τα δυο της παιδιά

27 Δεκεμβρίου, 2023


Περήφανη μαμά είναι η Εύη Βατίδου, η οποία δημοσίευσε μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τα δυο της παιδιά. Παράλληλα, δείτε τι πρόβλημα δημιούργησε στον Αλέξη Κούγια.Η Εύη Βατίδου, έχει αποκτήσει δυο παιδιά από τον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια, τον 22 ετών σήμερα Χρήστο, και τη 19χρονη Μάιρα. Μάλιστα, όπως όλες οι μαμάδες, έτσι κι εκείνη, έχει τρομερή αδυναμία στα δυο της παιδιά, τα οποία όπως…

... έχει αποκαλύψει, έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν τα χνάρια του πατέρα τους στη Νομική.Ωστόσο, η Εύη Βατίδου φροντίζει να προστατεύει τα παιδιά της από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και είναι λίγες οι φορές που τη βλέπουμε να δημοσιεύει φωτογραφίες μαζί τους. Με αφορμή...

Περήφανη μαμά είναι η Εύη Βατίδου, η οποία δημοσίευσε μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τα δυο της παιδιά. Παράλληλα, δείτε τι πρόβλημα δημιούργησε στον Αλέξη Κούγια.

Η Εύη Βατίδου, έχει αποκτήσει δυο παιδιά από τον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια, τον 22 ετών σήμερα Χρήστο, και τη 19χρονη Μάιρα. Μάλιστα, όπως όλες οι μαμάδες, έτσι κι εκείνη, έχει τρομερή αδυναμία στα δυο της παιδιά, τα οποία όπως έχει αποκαλύψει, έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν τα χνάρια του πατέρα τους στη Νομική.

Ωστόσο, η Εύη Βατίδου φροντίζει να προστατεύει τα παιδιά της από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και είναι λίγες οι φορές που τη βλέπουμε να δημοσιεύει φωτογραφίες μαζί τους. Με αφορμή όμως τη γιορτή των Χριστουγέννων και την ονομαστική εορτή του γιου της, η Εύη Βατίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους τρεις τους από την έξοδό τους και έγραψε,

«Χαλαρή οικογενειακή φωτό πολλές ευχές για αυτές τις στιγμές ! Καλά Χριστούγεννα υγεία και να χαιρόμαστε τον Χριστό και την Παναγία».

Η Εύη Βατίδου με τα παιδιά της
Η Εύη Βατίδου με τα παιδιά της

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Τη μία τα λέει έτσι και την άλλη τα λέει αλλιώς» (video)

Την Εύη Βατίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη, η οποία ξεκαθάρισε για την πιθανή επανασύνδεση με τον Αλέξη Κούγια, μετά και τη δική του απάντηση. Με την ευκαιρία, δείτε τις πρόσφατες δηλώσεις της για τον πρώην σύζυγό της.

Στις νέες δηλώσεις της, η Εύη Βατίδου επανατοποθετήθηκε για την λέξη επανασύνδεση, ενώ αποκάλυψε πως έχει επικοινωνήσει με τον Αλέξη Κούγια μετά τα όσα δήλωσε.

«Η προσωπική μας ζωή είναι στο κάδρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Βεβαίως το γεγονός ότι δεν το επιθυμεί από εδώ και στο εξής είναι πολύ ξεκάθαρο και το σέβομαι», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Και συνέχισε: «Στο κομμάτι της επανασύνδεσης, ο όρος επανασύνδεση είναι πάρα πολύ σωστός γιατί δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί έρχονται πιο κοντά το οποίο είναι σωστό. Από εκεί και πέρα δεν έχω να δηλώσω κάτι άλλο, καταλαβαίνω τι θέλει να πει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.