Survivor 2024 spoiler 02/05, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ; Αυτή η ομάδα κερδίζει το αποψινό έπαθλο και αυτός ο παίκτης αποχωρεί

2 Μαΐου, 2024


Τα παίζει όλα για όλα ο ΣΚΑΙ αυτή τη σεζόν, αφού αν και Μεγάλη Πέμπτη το κανάλι του Φαλήρου θα προβάλλει νέο επεισόδιο Survivor 2024 και μάλιστα με μία δυνατή ελληνοτουρκική αναμέτρηση.Με την ευκαιρία, δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει το αποψινό έπαθλο.Κόκκινοι και Μπλε των δύο χωρών, Ελλάδας – Τουρκίας θα ριχτούν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης με έπαθλο μία μοναδική «απόδραση» στο εξωτικό Κουρασάο.Ο …

...Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στου παίκτες και εκείνοι τα δίνουν όλα για να κατακτήσουν το πολυπόθητο ταξίδι.Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική μάχη στο αποψινό επεισόδιο, αφού έφτασε η ώρα για την μεγάλη μονομαχία της εβδομάδας ανάμεσα σε Γιώργο, Θοδωρή, Ασημίνα...

Τα παίζει όλα για όλα ο ΣΚΑΙ αυτή τη σεζόν, αφού αν και Μεγάλη Πέμπτη το κανάλι του Φαλήρου θα προβάλλει νέο επεισόδιο Survivor 2024 και μάλιστα με μία δυνατή ελληνοτουρκική αναμέτρηση.

Με την ευκαιρία, δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει το αποψινό έπαθλο.

Κόκκινοι και Μπλε των δύο χωρών, Ελλάδας Τουρκίας θα ριχτούν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης με έπαθλο μία μοναδική «απόδραση» στο εξωτικό Κουρασάο.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στου παίκτες και εκείνοι τα δίνουν όλα για να κατακτήσουν το πολυπόθητο ταξίδι.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική μάχη στο αποψινό επεισόδιο, αφού έφτασε η ώρα για την μεγάλη μονομαχία της εβδομάδας ανάμεσα σε Γιώργο, Θοδωρή, Ασημίνα και Κωνσταντίνα.

Survivor 2024 spoiler 02/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον μικτό αγώνα Ελλάδα – Τουρκία και το μεγάλο έπαθλο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα έχουμε μικτό αγώνα Ελλάδας Τουρκίας με τους νικητές να απολαμβάνουν ένα τεράστιο έπαθλο που θα το ανακοινώσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Συγκεκριμένα σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (02/05), Έλληνες και Τούρκοι Διάσημοι μαζί με τους Έλληνες και Τούρκους Μαχητές θα φτιάξουν δύο νέες ομάδες μπλε και κόκκινων και θα αναμετρηθούν με στόχο τη νίκη και το μεγάλο έπαθλο.

Το έπαθλο δεν είναι άλλο από μία απόδραση στο εξωτικό Κουρασάο.

Σύμφωνα με την οριστική πληροφόρηση του Athensmagazine.gr μεγάλο φαβορί για απόψε είναι η κόκκινη ομάδα… η οποία παίρνει τη βαλίτσα της και φεύγει για Κουρασάο.

Survivor 2024 spoiler 02/05 αποχώρηση: Ο παίκτης που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο

Στο πλαίσιο του νέου επεισοδίου, όμως, το πιο σημαντικό είναι η διαδικασία της αποχώρησης από το παιχνίδι, με τέσσερις παίκτες να παλεύουν για την επιβίωσή τους. Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Αναστασία Τσέρου θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους και μένει να φανεί, ποιος είναι αυτός που δε θα αντέξει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.