Νόνη Δούνια: «Ήταν το πιο ντροπιαστικό πράγμα που μου έχει συμβεί δημόσια»

2 Μαΐου, 2024


Με αφορμή την υποψηφιότητά της στις ερχόμενες Ευρωεκλογές, η Νόνη Δούνια μίλησε στην κάμερα του MAD TV και απάντησε στο ειδικό πρόγραμμα «MAD Questions – The Elections Edition». Η υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας απάντησε σε ασυνήθιστες ερωτήσεις που της έθεσαν οι τηλεθεατές και μίλησε για πράγματα που δεν έχει μιλήσει ποτέ άλλοτε.«Το πιο ντροπιαστικό πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ δημόσ…

...ια είναι να έχω πατήσει χαρτί τουαλέτας και να το πηγαίνω μαζί μου παντού και να φαίνεται για αρκετή ώρα. Το κατάλαβα μετά από μισή ώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νόνη Δούνια.Δείτε επίσης: Νόνη Δούνια: «Ποιος είναι ο Δημήτρης Παπανώτας που θα κρίνει αν έχω IQ; Οι δηλώσεις του...

Με αφορμή την υποψηφιότητά της στις ερχόμενες Ευρωεκλογές, η Νόνη Δούνια μίλησε στην κάμερα του MAD TV και απάντησε στο ειδικό πρόγραμμα «MAD Questions – The Elections Edition». Η υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας απάντησε σε ασυνήθιστες ερωτήσεις που της έθεσαν οι τηλεθεατές και μίλησε για πράγματα που δεν έχει μιλήσει ποτέ άλλοτε.

«Το πιο ντροπιαστικό πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ δημόσια είναι να έχω πατήσει χαρτί τουαλέτας και να το πηγαίνω μαζί μου παντού και να φαίνεται για αρκετή ώρα. Το κατάλαβα μετά από μισή ώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νόνη Δούνια.

Δείτε επίσης: Νόνη Δούνια: «Ποιος είναι ο Δημήτρης Παπανώτας που θα κρίνει αν έχω IQ; Οι δηλώσεις του προσβάλλουν τις γυναίκες κι εμένα προσωπικά»

Τρία πρόσωπα που θα έβγαινε για φαγητό η Νόνη Δούνια

Στη συνέχεια η Νόνη Δούνια απάντησε και στην υποθετική ερώτηση με ποια τρία ιστορικά πρόσωπα θα πήγαινε για φαγητό. «Αν μπορούσα να βγω για φαγητό με 3 ανθρώπους, είτε εν ζωή είτε όχι, ο πρώτος θα ήταν ο πατέρας μου. Θα ‘θελα να του πω αυτά που δεν πρόλαβα να του πω ενδεχομένως και να του γνωρίσω και τα παιδιά μου. Επίσης, θα ήθελα να βγω για φαγητό με τη Φρίντα Κάλο και τη Μισέλ Ομπάμα», δήλωσε στην κάμερα του MAD.

«Η αγαπημένη μου παιδική ανάμνηση είναι τα καλοκαίρια που ερχόταν μπροστά από το σπίτι μας στις Σπέτσες η υδροφόρα και εμείς παρακαλούσαμε να ανέβουμε στη γέφυρα για να κάνουμε βουτιά. Περπατώντας στην Αθήνα το πιο παράξενο πράγμα που έχω δει είναι ένας αρουραίος την περίοδο της πανδημίας», ανέφερε σε διαφορετικά σημεία της συνέντευξής της η Νόνη Δούνια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.