Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δέχτηκα περίεργες συμπεριφορές, στα επίπεδα του bullying, μετά την επίθεση»

2 Μαΐου, 2024


Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρώτο διάστημα μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, καθώς και στην πορεία της θεραπείας και της αποκατάστασης που ακολουθεί μέχρι σήμερα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της, καθώς κι εκείνους που έφυγαν όταν εκείνη ξεκίνησε να επανέρχεται.«Το έχω φιλοσοφήσ…

...ει και το έχω συζητήσει με ψυχολόγους-ψυχιάτρους. Όταν φτάνεις στο σημείο μηδέν, μπορεί και υπό του μηδενός, δεν έχεις την πολυτέλεια να αφήσεις τον θυμό και την πικρία να σε κυριεύσουν. Αυτό μόνο κακό θα σου κάνει και θα σε κρατήσει πίσω. Όταν νιώθεις απειλή στο θέμα της υγείας...

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρώτο διάστημα μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, καθώς και στην πορεία της θεραπείας και της αποκατάστασης που ακολουθεί μέχρι σήμερα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της, καθώς κι εκείνους που έφυγαν όταν εκείνη ξεκίνησε να επανέρχεται.

«Το έχω φιλοσοφήσει και το έχω συζητήσει με ψυχολόγους-ψυχιάτρους. Όταν φτάνεις στο σημείο μηδέν, μπορεί και υπό του μηδενός, δεν έχεις την πολυτέλεια να αφήσεις τον θυμό και την πικρία να σε κυριεύσουν. Αυτό μόνο κακό θα σου κάνει και θα σε κρατήσει πίσω. Όταν νιώθεις απειλή στο θέμα της υγείας και της ζωής, δεν έχεις την πολυτέλεια να αναλωθείς σε συναισθήματα μίσους και εκδίκησης. Βέβαια, ίσως στο μέλλον, όταν νιώσω ότι ξαναπατάω στα πόδια μου και νιώσω ασφάλεια στο θέμα της υγείας, φοβάμαι μήπως μου βγει τότε. Δεν ξέρω αν θεωρείται 100% υγιές το ότι δεν έχω περάσει από αυτό το μονοπάτι», είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Παλιοσπύρου – Η ζωή μετά την επίθεση: «Τις πρώτες μέρες σκεφτόμουν να μην σταματήσω να αναπνέω για να νιώθω ζωντανή»

Στη συνέχεια έδωσε και ορισμένες ακόμα λεπτομέρειες για τον Γολγοθά που ανέβηκε. «Ακόμα και στο δικαστήριο είχα συγκεντρωθεί για να είμαι ψύχραιμη, είχα πει το ίδιο και στην οικογένειά μου, ότι δεν θέλω φωνές ή άσχημες καταστάσεις. Ήθελα να εξηγήσω στους δικαστές τι έχω περάσει και να φύγω. Μόνο το γεγονός ότι βρισκόμουν στον ίδιο χώρο με αυτόν τον άνθρωπο ένιωθα ότι είναι λάθος, μου έτρωγε ενέργεια και χαράμιζα τον χρόνο μου. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένη σε αυτό. Στις στιγμές του μεγάλου πόνου εκεί προφανώς έχω θυμώσει, έχω βρίσει και έχω φωνάξει», ανέφερε εν συνεχεία η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην κάμερα της ΕΡΤ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.