Ζει σε ένα παραμύθι: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τρισευτυχισμένη μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της

25 Δεκεμβρίου, 2023


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στο instagram ένα βίντεο, προχθές, Παρασκευή, το βράδυ, από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.Ειδικότερα, ένας χρόνος πέρασε σχεδόν από την ημέρα που η παρουσιάστρια γέννησε τον γιο της, Βλάσση, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.Το βράδυ της Παρασκευής, η παρουσιάστρια κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα αδημοσίευτο βίντεο, από την περίο…

�οσωπικό της λογαριασμό ένα αδημοσίευτο βίντεο, από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και μάλιστα λίγο πριν γεννήσει, όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά, σε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό.Το αδημοσίευτο βίντεο της Κωνσταντίνας ΣπυροπούλουΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στο instagram ένα βίντεο, προχθές, Παρασκευή, το βράδυ, από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν σχεδόν ένα χρόνο έγινε μητέρα

Ειδικότερα, ένας χρόνος πέρασε σχεδόν από την ημέρα που η παρουσιάστρια γέννησε τον γιο της, Βλάσση, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το βράδυ της Παρασκευής, η παρουσιάστρια κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα αδημοσίευτο βίντεο, από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και μάλιστα λίγο πριν γεννήσει, όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά, σε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Το αδημοσίευτο βίντεο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.