«Το φιλί του Ιούδα»: «Πάρτι» στο Twitter με το φιλί Κασσελάκη – Αχτσιόγλου στην πρώτη τους συνάντηση

27 Οκτωβρίου, 2023


«Πάρτι» στήθηκε στο Twitter με το φιλί Κασσελάκη – Αχτσιόγλου στην πρώτη τους συνάντηση: Το χαρακτήρισαν «το φιλί του Ιούδα».Θερμή χειραψία αλλά και φιλιά ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου, στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ. Προηγήθηκε συνάντηση του προέδρου με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, για το θέμα των διαγραφών και της ενότητας.Η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γρα…

...φείου του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε εξέλιξη και θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη, μετά τον… ορυμαγδό στην αξιωματική αντιπολίτευση τα τελευταία 24ωρα. Η πρόθεση Κασσελάκη για διαγραφές… αντιφρονούντων στο εσωτερικό του κόμματος, αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο τις ανακοίνωσε – μέσα...

«Πάρτι» στήθηκε στο Twitter με το φιλί Κασσελάκη Αχτσιόγλου στην πρώτη τους συνάντηση: Το χαρακτήρισαν «το φιλί του Ιούδα».

Θερμή χειραψία αλλά και φιλιά ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου, στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ. Προηγήθηκε συνάντηση του προέδρου με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, για το θέμα των διαγραφών και της ενότητας.

Η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε εξέλιξη και θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη, μετά τον… ορυμαγδό στην αξιωματική αντιπολίτευση τα τελευταία 24ωρα. Η πρόθεση Κασσελάκη για διαγραφές… αντιφρονούντων στο εσωτερικό του κόμματος, αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο τις ανακοίνωσε – μέσα από τα social media και από τις ΗΠΑ όπου βρισκόταν – έφεραν μεγάλες αντιδράσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέστρεψε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δίνει το «παρών» στη συνεδρίαση και ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνάντησή του με την Έφη Αχτσιόγλου στα γραφεία του κόμματος.

Όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε θερμή χειραψία ενώ αντάλλαξε και φιλιά με την Έφη Αχτσιόγλου.

Τα είπε όλα η Κατερίνα Καινούργιου: «Με τον Στέφανο Κασσελάκη ασχολούμαστε γιατί πουλάει» (video)

Τη δική της απάντηση έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της στον Alpha για την προβολή που έχει πάρει τους τελευταίους μήνες η προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη. Με την ευκαιρία, δείτε 15 πασίγνωστους Έλληνες που παραδέχτηκαν ανοιχτά ότι είναι Έλληνες.

Με αφορμή τον καλεσμένο της, Γιάννηυ Μπαλάφα – Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Συριζα, η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για τα παραπολιτικά θέματα και τα σχόλια που ακούγονται καθημερινά σε όλες τις εκπομπές γύρω από τον Στέφανο Κασσελάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.