Δύσκολες ώρες για τον Στέφανο Τσιτσιπά: Δυστυχώς, το ανακοίνωσαν από κοινού με την Πάουλα Μπαντόσα

5 Μαΐου, 2024


Χωριστούς δρόμους τραβούν στο εξής ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα, όπως ανακοίνωσε η Ισπανίδα τενίστρια με story στο Instagram την Κυριακή του Πάσχα (5/5).Θυμηθείτε επίσης όταν οι δυο τους είχαν διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, φουντώνοντας τις φήμες περί χωρισμού.Αναλυτικότερα, η Πάουλα Μπαντόσα αναφέρει πως αποφάσισαν να χωρίσουν φιλικά τους δρόμους τους κα…

...ι ότι προχωρούν τη ζωή τους, με σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Η Ισπανίδα τενίστρια ζητά, επίσης, να γίνει σεβαστή η προσωπική της ζωή, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους φίλους και την οικογένειά της για την υποστήριξη που δέχεται.Η ανακοίνωση της Πάουλα Μπαντόσα για τον...

Χωριστούς δρόμους τραβούν στο εξής ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα, όπως ανακοίνωσε η Ισπανίδα τενίστρια με story στο Instagram την Κυριακή του Πάσχα (5/5).

Θυμηθείτε επίσης όταν οι δυο τους είχαν διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, φουντώνοντας τις φήμες περί χωρισμού.

Αναλυτικότερα, η Πάουλα Μπαντόσα αναφέρει πως αποφάσισαν να χωρίσουν φιλικά τους δρόμους τους και ότι προχωρούν τη ζωή τους, με σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Η Ισπανίδα τενίστρια ζητά, επίσης, να γίνει σεβαστή η προσωπική της ζωή, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους φίλους και την οικογένειά της για την υποστήριξη που δέχεται.

Χώρισαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα

Η ανακοίνωση της Πάουλα Μπαντόσα για τον χωρισμό από τον Στέφανο Τσιτσιπά

«Ύστερα από προσεκτική σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά τους δρόμους μας. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και μάθηση, και ως φίλοι με αμοιβαίο σεβασμό επιλέγουμε τώρα να προχωρήσουμε στα δικά μας μονοπάτια. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων μας, των οικογενειών μας και όλων όσοι υπήρξαν μέρος της ιστορίας μας. Καθώς μεταβαίνουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας, συνεχίζουμε να ευχόμαστε ο ένας στον άλλον μόνο το καλύτερο σε όλες τις προσπάθειές μας. Ζητάμε ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό σας».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.