Ανατροπή για τον Δημήτρη Κόκοτα: Κάτι άλλαξε τη Μεγάλη Πέμπτη, έγινε το θαύμα για τον τραγουδιστή!

5 Μαΐου, 2024


Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις για τον Δημήτρη Κόκοτα, αφού όπως έγινε γνωστό τη μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, ο τραγουδιστής έκανε το μεγάλο βήμα.Μετά από περίπου έναν μήνα από το επεισόδιο καρδιακής ανακοπής και εμφράγματος που υπέστη, ο Δημήτρης Κόκοτας αποσωληνώθηκε, εντούτοις βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο.Την Κυριακή των Βαΐων, φάνηκε να αντιδρά, ανοίγοντας τα μάτια του, ωστόσ…

...ο εξακολουθεί να παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, ο τραγουδιστής τώρα αναπνέει αυτόνομα, χωρίς τη χρήση μηχανικής υποστήριξης. Φυσικά, η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα, βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του, προσφέροντάς...

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις για τον Δημήτρη Κόκοτα, αφού όπως έγινε γνωστό τη μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, ο τραγουδιστής έκανε το μεγάλο βήμα.

Μετά από περίπου έναν μήνα από το επεισόδιο καρδιακής ανακοπής και εμφράγματος που υπέστη, ο Δημήτρης Κόκοτας αποσωληνώθηκε, εντούτοις βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο.

Την Κυριακή των Βαΐων, φάνηκε να αντιδρά, ανοίγοντας τα μάτια του, ωστόσο εξακολουθεί να παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, ο τραγουδιστής τώρα αναπνέει αυτόνομα, χωρίς τη χρήση μηχανικής υποστήριξης. Φυσικά, η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα, βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του, προσφέροντάς του την αγάπη και τη στήριξή της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.