Αγία Παρασκευή: «Πήγε εκκλησία και μετά στον παράδεισο» – Ο αδελφός της 77χρονης έμαθε από τη τηλεόραση ότι κάηκε στο διάμερισμά της (video)

5 Μαΐου, 2024


Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένη γυναίκα στο διαμέρισμά της στην Αγία Παρασκευή, τα ξημερώματα του Πάσχα (5/5), έπειτα από φωτιά που ξέσπασε.Με δάκρυα στα μάτια και «σπασμένη» φωνή, ο αδελφός της λέει πως «είχε πάει εκκλησία, εξομολογήθηκε, κοινώνησε και είναι στον παράδεισο».Όπως είπε, μάλιστα, ο ίδιος είδε στη τηλεόραση ότι έπιασε φωτιά το σπίτι της αδελφής του και αμέσως κινητοποιήθηκε. «Είδα στ…

ην τηλεόραση και κατάλαβα ότι είναι το σπίτι της αδελφής μου, από εκεί και πέρα, πήρα την Πυροσβεστική και έφτασα σχεδόν αμέσως εδώ».ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένη γυναίκα στο διαμέρισμά της στην Αγία Παρασκευή, τα ξημερώματα του Πάσχα (5/5), έπειτα από φωτιά που ξέσπασε.

Με δάκρυα στα μάτια και «σπασμένη» φωνή, ο αδελφός της λέει πως «είχε πάει εκκλησία, εξομολογήθηκε, κοινώνησε και είναι στον παράδεισο».

Όπως είπε, μάλιστα, ο ίδιος είδε στη τηλεόραση ότι έπιασε φωτιά το σπίτι της αδελφής του και αμέσως κινητοποιήθηκε. «Είδα στην τηλεόραση και κατάλαβα ότι είναι το σπίτι της αδελφής μου, από εκεί και πέρα, πήρα την Πυροσβεστική και έφτασα σχεδόν αμέσως εδώ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.