«Βασίλη για ‘σένα είναι αυτό» – Ρίγη συγκίνησης με την αφιέρωση του Αντώνη Ρέμου στον Καρρά (Βίντεο)

12 Οκτωβρίου, 2023


Το βράδυ της Τετάρτης (11/10) δόθηκε μία μεγάλη συναυλία στο θέατρο Άλσος από τον Αντώνη Ρέμου και τον Φίλιππο Πλιάτσικα με τους δύο αγαπημένους τραγουδιστές να ερμηνεύουν πολύ μεγάλες επιτυχίες.Ανάμεσα στα κομμάτια, που απέσπασαν μεγάλο χειροκρότημα ήταν το ”Άσ’ την να λέει” του Βασίλη Καρρά με τον Αντώνη Ρέμο να παίρνει το λόγο πριν ξεκινήσει να τραγουδάει κάνοντας μια συγκινητική αφιέρωση.Δεί…

...τε επίσης: «Προσευχόμαστε όλοι!» - Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος στηρίζει τη μάχη που δίνει ο Βασίλης Καρράς«Βασίλη για 'σένα είναι αυτό», είπε ο καλλιτέχνης θέλοντας με την κίνησή του αυτή να δείξει τη μεγάλη αγάπη του στον Καρρά και παράλληλα μέσα από τις αντιδράσεις του...

Το βράδυ της Τετάρτης (11/10) δόθηκε μία μεγάλη συναυλία στο θέατρο Άλσος από τον Αντώνη Ρέμου και τον Φίλιππο Πλιάτσικα με τους δύο αγαπημένους τραγουδιστές να ερμηνεύουν πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Ανάμεσα στα κομμάτια, που απέσπασαν μεγάλο χειροκρότημα ήταν το ”Άσ’ την να λέει” του Βασίλη Καρρά με τον Αντώνη Ρέμο να παίρνει το λόγο πριν ξεκινήσει να τραγουδάει κάνοντας μια συγκινητική αφιέρωση.

Δείτε επίσης: «Προσευχόμαστε όλοι!» – Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος στηρίζει τη μάχη που δίνει ο Βασίλης Καρράς

«Βασίλη για ‘σένα είναι αυτό», είπε ο καλλιτέχνης θέλοντας με την κίνησή του αυτή να δείξει τη μεγάλη αγάπη του στον Καρρά και παράλληλα μέσα από τις αντιδράσεις του κοινού να του στείλουν όλοι μαζί κουράγιο για τη μάχη, που δίνει με την υγεία του.

Η αφιέρωση του Αντώνη Ρέμου στον Βασίλη Καρρά

«Η πιο όμορφη στιγμή της βραδιάς … Ρεμος και Πλιατσικας αφιερώνουν στον Βασίλη», έγραψε η Σπυριδούλα Τριάντου.

«Δεν έχω τη δύναμη να πάω να τον δω»

Από το πλευρό του ταλαντούχου τραγουδιστή δε λείπει η σύζυγός του, η οποία τελευταία έχει ενοχληθεί με τα δημοσιεύματα, που διαρρέουν, αλλά και η αγαπημένη κόρη τους, που έχουν φέρει μαζί στη ζωή.

Ο καλλιτεχνικός χώρος στέκεται διακριτικά στη μάχη, που δίνει με την υγεία του ο Βασίλης Καρράς με τους Ζαφείρη Μελά και Σταύρο Φωτιάδη να κάνουν την Πέμπτη (12/10) δηλώσεις στο Live news για την εξέλιξη της υγείας του Καρρά.

«Ο Θεός να τον έχει καλά. Να βγει και να ξαναρθεί πάλι κοντά μας. Μίλησα χθες με τη γυναίκα του μου είπε ότι είναι καλά. Είναι ανησυχητικό αλλά δε ξέρουμε αλλά, δεν ξέρουμε, θα δούμε. Ο Θεός είναι μεγάλος, δεν ξέρω. Η οικογένεια λέει ότι είναι καλά. Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λόγια», είπε ο Ζαφείρης Μελάς.

«Δε μπορώ να πω τίποτα, όλη την αγωνία, που έχει όλος ο κόσμος, την έχω και εγώ. Από μικρό παιδί, όταν ξεκινούσε ο Καρράς, ξεκινούσα και εγώ τότε την καλλιτεχνική μου καριέρα, οπότε έχω πάρα πολλά πράγματα να θυμάμαι και στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι’ αυτό, που συμβαίνει στον Βασίλη.

Δεν έχω τη δύναμη να πάω να τον δω, γιατί ακούω διάφορα, ας πούμε, και ότι περνάει δύσκολα. Εγώ θέλω να ευχηθώ περαστικά, να είναι όλα ψέματα, να τον ξαναδούμε στις πίστες, γιατί ο Βασίλης ο Καρράς είναι μια μεγάλη ιστορία στο ελληνικό, στο λαϊκό τραγούδι. Έχει διδάξει όλη τη νεολαία, έχει μάθει να τραγουδάει τα τραγούδια του. Κάνει τον αγώνα του και αυτός και οι γιατροί που τον παρακολουθούν» είπε ο Σταύρος Φωτιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.