Πέτρος Ξεκούκης για ομόφυλα ζευγάρια: «Ο Χριστός ευλόγησε τον γάμο στην Κανά της Γαλιλαίας – Η φύση λέει το θηλυκό και το αρσενικό» (Video)

19 Φεβρουαρίου, 2024


Ο Πέτρος Ξεκούκης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και απάντησε μεταξύ άλλων και για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.«Με θλίβει το νομοσχέδιο αυτό και απορώ γιατί έγινε όλη αυτή η αναταραχή, από τη στιγμή που είχαν τα δικαιώματα, μπορούσαν να κάνουν το σύμφωνο συμβίωσης.Αλίμονο αν μας πέφτει λόγος τι κάνει ο καθένας. Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα για τη ζωή του. Εμένα με βρίσκουν τελείως αντ…

...ίθετο. Πιστεύω ότι το παιδί πρέπει να έχει τη μητέρα και τον πατέρα. Η φύση λέει το θηλυκό και το αρσενικό», υποστήριξε σε πρώτο χρόνο ο Πέτρος Ξεκούκης. Παράλληλα, στην πίστη του αλλά και τη γνωριμία με τον Άγιο Παΐσιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Ξεκούκης, σε συνέντευξη...

Ο Πέτρος Ξεκούκης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και απάντησε μεταξύ άλλων και για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Με θλίβει το νομοσχέδιο αυτό και απορώ γιατί έγινε όλη αυτή η αναταραχή, από τη στιγμή που είχαν τα δικαιώματα, μπορούσαν να κάνουν το σύμφωνο συμβίωσης.

Αλίμονο αν μας πέφτει λόγος τι κάνει ο καθένας. Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα για τη ζωή του. Εμένα με βρίσκουν τελείως αντίθετο. Πιστεύω ότι το παιδί πρέπει να έχει τη μητέρα και τον πατέρα. Η φύση λέει το θηλυκό και το αρσενικό», υποστήριξε σε πρώτο χρόνο ο Πέτρος Ξεκούκης. Παράλληλα, στην πίστη του αλλά και τη γνωριμία με τον Άγιο Παΐσιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Ξεκούκης, σε συνέντευξη που έδωσε στο «My Tv»

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και δεν μας πέφτει λόγος, αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα λάθος που θα το πληρώσει η ελληνική κοινωνία. Ο Χριστός ευλόγησε τον γάμο στην Κανά της Γαλιλαίας.

Υπήρχαν και τότε ομοφυλόφιλοι, αλλά γιατί δεν πήγε και σε έναν γάμο δύο αντρών; Ευλόγησε το γάμο της γυναίκας και του άντρα. Αυτό τα λέει όλα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.