Μελίνα Νικολαΐδη: Μοναχική έξοδος με μίνι μαύρο φόρεμα και γόβες – Νυχτοπερπατήματα στα μπουζούκια χωρίς τον σύντροφό της

19 Φεβρουαρίου, 2024


Ένα ακόμη σύντομο ταξίδι έκανε η Μελίνα Νικολαΐδη στην Ελλάδα από το Λονδίνο για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα, καθώς η νεαρή φοιτήτρια πέρασε τα γενέθλιά της στην Αγγλία με τη μητέρα της και κάποιες από τις φίλες της.Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης απουσίαζε από τα γενέθλιά της για πολύ συγκεκριμένο λόγο (δείτε εδώ). Το ζευγάρι όμως κάλυψε το χαμένο χρόνο το Σαββατοκύριακο (17/18-2) που μας πέρασε κ…

...άνοντας πράγματα μαζί.Η εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη στα μπουζούκιαΟ αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Μελίνα Νικολαΐδη να διασκεδάζει την Κυριακή 18/2 στον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fadasia με εντυπωσιακό μίνι φόρεμα. Όπως μάλιστα διαπιστώσαμε από το λογαριασμό...

Ένα ακόμη σύντομο ταξίδι έκανε η Μελίνα Νικολαΐδη στην Ελλάδα από το Λονδίνο για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα, καθώς η νεαρή φοιτήτρια πέρασε τα γενέθλιά της στην Αγγλία με τη μητέρα της και κάποιες από τις φίλες της.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης απουσίαζε από τα γενέθλιά της για πολύ συγκεκριμένο λόγο (δείτε εδώ). Το ζευγάρι όμως κάλυψε το χαμένο χρόνο το Σαββατοκύριακο (17/18-2) που μας πέρασε κάνοντας πράγματα μαζί.

Η εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη στα μπουζούκια

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Μελίνα Νικολαΐδη να διασκεδάζει την Κυριακή 18/2 στον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fadasia με εντυπωσιακό μίνι φόρεμα. Όπως μάλιστα διαπιστώσαμε από το λογαριασμό της Μελίνας στο instagram εκεί ήταν με τις φίλες της χωρίς τον Αλέξανδρο. Νωρίτερα το ζευγάρι έφαγε μαζί με φίλους τους σε μαγαζί της Πειραϊκής, σβήνοντας μάλιστα και τούρτα για τα γενέθλιά της.

Μελίνα Νικολαϊδη - Μπουζούκια
Μελίνα Νικολαϊδη - Μοναχική έξοδος

Αρραβωνιάζεται τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη η 19χρονη;

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με την Μελίνα Νικολαΐδη ζουν έναν πολύ όμορφο έρωτα εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του personal trainer και ιδιοκτήτη επιχείρησης με υγιεινά φαγητά (δείτε αποκλειστικά πλάνα από τα εγκαίνια).

Δημοσίευμα λοιπόν της εφημερίδας Secret, αναφέρει πως το ζευγάρι αναμένεται να αρραβωνιαστεί από το νέο έτος και μάλιστα η γονείς της νεαρής κοπέλας έχουν ήδη πληροφορηθεί για το γεγονός και είναι θετικοί.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης διέψευσε το δημοσίευμα, όταν επικοινώνησε μαζί του η δημοσιογράφος της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, Νάνσυ Παραδεισανού.

«Εμείς θα διαψεύσουμε μια είδηση. Η Secret σήμερα αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η Μελίνα Νικολαϊδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με τη νέα χρονιά αρραβωνιάζονται και κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το ρεπορτάζ λέει ότι το έχουν πει στη Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι πολύ θετική που η κόρη της θα αρραβωνιαστεί σε ηλικία ούτε 20 ετών ακόμα. Και λέει επίσης ότι η Μελίνα Νικολαϊδη θα παίξει στο θέατρο την επόμενη σεζόν με τον Βασίλη Μπισμπίκη», ανέφερε αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού στο πλατό της εκπομπής.

«Εγώ σήμερα το πρωί πήρα τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη που είναι και φίλος μου και του είπα “αρραβωνιάζεσαι, παντρεύεσαι και δεν με έχεις ενημερώσει για να ραφτώ εγκαίρως;”. Και μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο», συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.