Survivor 2024: Κόλαφος ο Σωτήρης Λαμάι για Δαλάκα – «Είναι εγκέφαλος, σε κάνει να εκτεθείς εσύ για να βγει αυτή καθαρή»

18 Φεβρουαρίου, 2024


Survivor 2024: Κόλαφος ήταν για άλλη μια φορά ο Σωτήρης Λαμάι για την Κατερίνα Δαλάκα. «Είναι εγκέφαλος, σε κάνει να εκτεθείς εσύ για να βγει αυτή καθαρή», ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» και μίλησε για τις ισορροπίες και τους παίκτες του παιχνιδιού. Την ίδια στιγμή, «καρφιά» για την Ασημίνα Χ…

...�ατζηανδρέου πέταξε και ο Τάκης Καραγκούνιας.«Δεν θα άλλαζα κάτι στην πορεία μου στο Survivor, εν γνώση μου μπήκα στο παιχνίδι με τη δυναμική που μπήκα και εν γνώση μου έφυγα όπως έφυγα, κύριος, αρσενικός και παντελονάτος. Αυτός είμαι και δεν θα αλλάξω για κανέναν άνθρωπο», δηλώνει...

Survivor 2024: Κόλαφος ήταν για άλλη μια φορά ο Σωτήρης Λαμάι για την Κατερίνα Δαλάκα. «Είναι εγκέφαλος, σε κάνει να εκτεθείς εσύ για να βγει αυτή καθαρή», ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» και μίλησε για τις ισορροπίες και τους παίκτες του παιχνιδιού. Την ίδια στιγμή, «καρφιά» για την Ασημίνα Χατζηανδρέου πέταξε και ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Δεν θα άλλαζα κάτι στην πορεία μου στο Survivor, εν γνώση μου μπήκα στο παιχνίδι με τη δυναμική που μπήκα και εν γνώση μου έφυγα όπως έφυγα, κύριος, αρσενικός και παντελονάτος. Αυτός είμαι και δεν θα αλλάξω για κανέναν άνθρωπο», δηλώνει ο Σωτήρης Λαμάι στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να είναι αντιπαθητικός, αν και θεωρώ πως είναι πανέξυπνος. Και τις τρεις φορές που βγήκε υποψήφιος κατάφερε να παραμείνει με την αξία του», απαντά σε σχετική ερώτηση αμέσως μετά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.