Ηλιάνα Μαυρομάτη: Μετακόμισε κάτω από την ίδια στέγη με τον σύντροφό της, και ηθοποιό, Στάθη Κόικα

5 Μαΐου, 2024


Είναι μαζί, είναι ερωτευμένοι και προχωρούν σταθερά, κρατώντας αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο Στάθης Κόικας έκαναν το επόμενο βήμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην Real Life, με το ζευγάρι πλέον να μένει κάτω από την ίδια στέγη.Η πανέμορφη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και ο ηθοποιός της «Μουρμούρας» επέλε…

...ξαν ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, με boho αισθητική και άπλετο φως που εισβάλλει από τα μεγάλα παράθυρα.Αν και λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, ο κοινός χρόνος τους δεν είναι όσος θα ήθελαν, έχουν πλέον τον δικό τους σημείο συνάντησης που τους φέρνει πιο...

Είναι μαζί, είναι ερωτευμένοι και προχωρούν σταθερά, κρατώντας αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο Στάθης Κόικας έκαναν το επόμενο βήμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην Real Life, με το ζευγάρι πλέον να μένει κάτω από την ίδια στέγη.

Η πανέμορφη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και ο ηθοποιός της «Μουρμούρας» επέλεξαν ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, με boho αισθητική και άπλετο φως που εισβάλλει από τα μεγάλα παράθυρα.

Αν και λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, ο κοινός χρόνος τους δεν είναι όσος θα ήθελαν, έχουν πλέον τον δικό τους σημείο συνάντησης που τους φέρνει πιο κοντά.


Όλο το παρασκήνιο της σχέσης Ηλιάνας Μαυρομάτη & Στάθη Κοίκα

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», που προβλήθηκε πέρυσι στο κανάλι του ALPHA, όπου εκείνος υποδύθηκε έναν από τους εραστές της.

Εκεί είναι που κατάλαβαν πως υπήρχε χημεία μεταξύ τους, ήρθαν πιο κοντά και κατέληξαν να γίνονται ζευγάρι. Το περιβάλλον τους αναφέρει πως είναι τρελά ερωτευμένοι και πως έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Πέρα από την υποκριτική, δηλαδή λατρεύουν να κάνουν και βόλτες στη φύση μαζί με τα κατοικίδιά τους. Το καλοκαίρι που πέρασε, μάλιστα, έκαναν μαζί διακοπές στα Κύθηρα.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο Στάθης Κόικας είναι αχώριστοι με φωλιά τους πλέον ένα υπέροχο διαμέρισμα, το οποίο μοιράζονται με τους δυο τετράποδους φίλους του, τον Σάτσου και τον Φώτη. Λατρεύουν τις βραδινές βόλτες στους ήσυχους δρόμους της Αθήνας μαζί με τα σκυλάκια τους και συζητούν για ώρες για τα επόμενα σχέδια τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ηλιάνα Μαυρομάτη δήλωνε σε συνέντευξή της στο YOU: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Όταν είσαι ερωτευμένος, με έναν μαγικό τρόπο, βρίσκεις ενέργεια από εκεί που δεν υπάρχει». Η πρωταγωνίστρια, ωστόσο, δεν μιλάει ιδιαίτερα για την προσωπική της ζωή, όπως και ο Στάθης Κόικας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.