Κατερίνα Στανίση: «Όταν φτάνεις στον πάτο, τι να κάνεις; Δεν είχαμε βοήθεια από πουθενά»

5 Μαΐου, 2024


Η Κατερίνα Στανίση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και τη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη. Μεταξύ άλλων η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, τα οποία πέρασε δουλεύοντας, στη νύχτα, καθώς και στις συναντήσεις της με μεγάλους καλλιτέχνες του πενταγράμμου.«Το τραγούδι φαίνεται από μικρή που το τραγουδούσα ότι είναι ένα μεράκι και μέσα από ό,τι πέρασα, τις χαρές μου, τις στεναχώριες…

... μου, τα έλεγα τραγουδώντας. Τα έφερε έτσι η ζωή που είχα ανάγκη να δουλέψω. Τα παιδικά μου χρόνια δεν τα έζησα καθόλου γιατί δούλευα από 12 χρονών. Όταν φτάνεις στον πάτο, τι να κάνεις; Δεν είχαμε βοήθεια από πουθενά. Έβλεπα ότι έπρεπε να πάω να δουλέψω», είπε αρχικά η Κατερίνα...

Η Κατερίνα Στανίση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και τη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη. Μεταξύ άλλων η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, τα οποία πέρασε δουλεύοντας, στη νύχτα, καθώς και στις συναντήσεις της με μεγάλους καλλιτέχνες του πενταγράμμου.

«Το τραγούδι φαίνεται από μικρή που το τραγουδούσα ότι είναι ένα μεράκι και μέσα από ό,τι πέρασα, τις χαρές μου, τις στεναχώριες μου, τα έλεγα τραγουδώντας. Τα έφερε έτσι η ζωή που είχα ανάγκη να δουλέψω. Τα παιδικά μου χρόνια δεν τα έζησα καθόλου γιατί δούλευα από 12 χρονών. Όταν φτάνεις στον πάτο, τι να κάνεις; Δεν είχαμε βοήθεια από πουθενά. Έβλεπα ότι έπρεπε να πάω να δουλέψω», είπε αρχικά η Κατερίνα Στανίση.

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξής της η Κατερίνα Στανίση δήλωσε: «Ήταν πολύ επικίνδυνη η νύχτα γιατί έχεις να κάνεις με τόσους χαρακτήρες. Επειδή ακούω διάφορα, εμένα δεν είναι ικανός κανείς να με στείλει σπίτι μου. Όταν έρθει η ώρα, θα φύγω μόνη μου! Γιατί δούλεψα πολύ για να φτάσω κάπου».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στανίση: «Δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα! Καμία…» – Με βουρκωμένα μάτια και τρεμάμενη φωνή η τραγουδίστρια

Η Κατερίνα Στανίση για τη συνεργασία της με τον Στέλιο Καζαντζίδη

Όσον αφορά τις μεγάλες συνεργασίες της, ξεχώρισε φυσικά τον Στέλιο Καζαντζίδη. «Ήταν μεγάλη τύχη να γνωρίσω τον Στέλιο Καζαντζίδη. Βρεθήκαμε στο στούντιο, έπεσε ένα τηλέφωνο και είπαν “Έχουμε την Κατερίνα εδώ”. Και αφού ήρθαν, καταλαβαίνεις πως ήμουν εγώ. Έτρεμαν τα χείλη μου, αλλά αντίκρισα έναν άνθρωπο πολύ απλό, όπως τον φανταζόμουν και όπως ήταν στα τραγούδια του. Το ντουέτο εκείνη τη στιγμή ήταν μία άγια ώρα, έβαλε κάποια τραγούδια δικά μου να τα ακούσει στο στούντιο. Του άρεσαν πολύ, έκανα προσευχή και λέω “έχε γούστο να μου προτείνει να τραγουδήσουμε μαζί” και έτσι έγινε», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Στανίση.

«Δεν παραπονιέμαι. Έζησα καλές στιγμές ευτυχώς. Αλλά στιγμές! Οι περισσότερες, όμως, τραυματικές που δεν θέλω να τις θυμάμαι. Δεν μπορείς να αποφύγεις να αγαπήσουν την Στασίνη και όχι την Κατερίνα. Για αυτό και πολλά χρόνια έζησα μόνη μου. Έπαιρνα χαρά μόνο από τη δουλειά. Δεν ήθελα από κανέναν ούτε να με ταΐσει, ούτε να με ντύσει. Ήταν πιο πολύ του εφέ, δεν έβλεπα σοβαρότητα στις σχέσεις. Το κεφάλαιο έρωτας έχει κλείσει εδώ και χρόνια!», είπε κλείνοντας στην κάμερα της ΕΡΤ η Κατερίνα Στανίση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.