Φαίη Σκορδά: Μαυροφορεμένη στα γενέθλιά της – Η έκπληξη των συνεργατών της στο καμαρίνι του ΣΚΑΙ, οι ανθοδέσμες και οι ευχές

9 Φεβρουαρίου, 2024


Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή, Παρασκευή 9/2, για την Φαίη Σκορδά, καθώς έχει τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια του Fay’s Time κλείνει τα 44! Η διάθεσή της, ωστόσο, δεν είναι η καλύτερη, κι αυτό γιατί πριν από λίγες ημέρες έχασε τον λατρεμένο της πατέρα ξαφνικά.Οι συνεργάτες της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, ωστόσο, προσπάθησαν να το αλλάξουν αυτό, κάνοντάς της έκπληξη στο καμαρίνι της λίγο πριν βγει στο…

...ν αέρα, ενώ την γέμισαν με ανθοδέσμες και λουλούδια για να της ομορφύνουν κι άλλο τη μέρα.Η έκπληξη από τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά για τα γενέθλιά της και οι ευχές στο πλατό του ΣΚΑΙ«Καλημέρα, καλημέρα. Καλώς ορίσατε ομορφιές μου. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ για...

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή, Παρασκευή 9/2, για την Φαίη Σκορδά, καθώς έχει τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια του Fay’s Time κλείνει τα 44! Η διάθεσή της, ωστόσο, δεν είναι η καλύτερη, κι αυτό γιατί πριν από λίγες ημέρες έχασε τον λατρεμένο της πατέρα ξαφνικά.

Οι συνεργάτες της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, ωστόσο, προσπάθησαν να το αλλάξουν αυτό, κάνοντάς της έκπληξη στο καμαρίνι της λίγο πριν βγει στον αέρα, ενώ την γέμισαν με ανθοδέσμες και λουλούδια για να της ομορφύνουν κι άλλο τη μέρα.

Η έκπληξη από τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά για τα γενέθλιά της και οι ευχές στο πλατό του ΣΚΑΙ

«Καλημέρα, καλημέρα. Καλώς ορίσατε ομορφιές μου. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ για τα μηνύματα και τις ευχές», είπε αρχικά η ίδια στους τηλεθεατές της και απευθυνόμενη στην ομάδα της, ανέφερε: «Μου τη φέρατε σήμερα έτσι; Σας ευχαριστώ πολύ. Είχαν κρυφτεί μέσα στο καμαρίνι, στον χώρο που αλλάζω ρούχα… Με τρομάξατε, αλλά ήταν πολύ ωραία. Μου φτιάξατε τη διάθεση, σας ευχαριστώ πολύ».

«Αυτό θέλαμε», της απάντησε η Μάρτζυ Λαζάρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια δεν έβγαλε τα μαύρα από πάνω της, ακόμη κι αν πρόκειται για μία χαρμόσυνη ημέρα, διότι πενθεί τον μπαμπά της και θέλει να τον τιμήσει με αυτό τον τρόπο.

Δείτε επίσης: Η συμβουλή που της έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον θάνατο του πατέρα της

Πώς θα γιορτάσει

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ενώ άλλοτε πολλές μέρες πριν προγραμμάτιζε να γιορτάσει σε κάποιο στέκι έχοντας δίπλα της αγαπημένους της ανθρώπους, φέτος είναι η πρώτη φορά που η Φαίη Σκορδά έχει επιλέξει την προσωπική της γιορτή να την περάσει μοναχικά.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Ο άντρας στο πλευρό της μετά τον θάνατο του μπαμπά της

Παρά το ότι η πρόταση των πολύ δικών της ανθρώπων ήταν να βγουν έξω χαλαρά για φαγητό, λόγω της ημέρας, για να νιώσει και εκείνη κάπως καλύτερα, η Φαίη ήταν αρνητική εξαρχής. Επιθυμία της είναι όπως μας μετέφεραν από το κοντινό της περιβάλλον, την σημερινή σημαντική μέρα για εκείνη να μείνει στο σπίτι μαζί με τα παιδιά της σε μια ατμόσφαιρα που κάθε άλλο παρά γιορτινή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.