Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου Κασσελάκη-Τάιλερ: Το… 4ήμερο κάλεσμα και ο τελικός τόπος διεξαγωγής (video)

8 Μαΐου, 2024


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Τάιλερ Μακμπέθ, μετά τον γάμο τους στη Νέα Υόρκη, οργανώνουν γαμήλια τελετή και επί ελληνικού εδάφους μετά και τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.Δείτε επίσης: Συγκινεί ο Στέφανος Κασσελάκης: «Όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου, έκλαιγα για ώρες…» (video)Ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στα Χ…

...�ος πρόκειται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στα Χανιά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Σκινές, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη. Όπως αναγράφεται στο προσκλητήριο, το γλέντι θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο...

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Τάιλερ Μακμπέθ, μετά τον γάμο τους στη Νέα Υόρκη, οργανώνουν γαμήλια τελετή και επί ελληνικού εδάφους μετά και τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

Δείτε επίσης: Συγκινεί ο Στέφανος Κασσελάκης: «Όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου, έκλαιγα για ώρες…» (video)

Το προσκλητήριο του γάμου Κασσελάκη-Τάιλερ ΜακΜπεθ

Ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στα Χανιά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Σκινές, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη. Όπως αναγράφεται στο προσκλητήριο, το γλέντι θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.