Ελένη Φουρέιρα: Έστελνε φιλιά στον κόσμο που την περίμενε – ”Πανικός” στο αεροδρόμιο μετά την επιστροφή της από τον ημιτελικό της Eurovision

8 Μαΐου, 2024


To βράδυ της Τρίτης του Πάσχα 7/5 ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του ημιτελικού για την Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας. Ανάμεσα στους τραγουδιστές από παλαιότερες συμμετοχές στον μουσικό διαγωνισμό, στη σκηνή είδαμε να ανεβαίνει και η Ελένη Φουρέιρα.Η αγαπημένη τραγουδίστρια άνοιξε τον τον ημιτελικό και μάλιστα ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας το Fuego. Η σκηνική παρουσία, το act και γενικότερα η…

... εκρηκτικότητά της έκλεψαν για μια ακόμα φορά την παράσταση.Η Ελένη Φουρέιρα αποθεώθηκε τόσο από τον κόσμο, που παρακολούθησε ζωντανά τη διοργάνωση, όσο και από το κοινό της στα social media. Τα σχόλια στο twitter πήραν ''φωτιά'' (δείτε εδώ) με την τραγουδίστρια να γίνεται Νο1 στα trends μέσα...

To βράδυ της Τρίτης του Πάσχα 7/5 ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του ημιτελικού για την Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας. Ανάμεσα στους τραγουδιστές από παλαιότερες συμμετοχές στον μουσικό διαγωνισμό, στη σκηνή είδαμε να ανεβαίνει και η Ελένη Φουρέιρα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια άνοιξε τον τον ημιτελικό και μάλιστα ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας το Fuego. Η σκηνική παρουσία, το act και γενικότερα η εκρηκτικότητά της έκλεψαν για μια ακόμα φορά την παράσταση.

Η Ελένη Φουρέιρα αποθεώθηκε τόσο από τον κόσμο, που παρακολούθησε ζωντανά τη διοργάνωση, όσο και από το κοινό της στα social media. Τα σχόλια στο twitter πήραν ”φωτιά” (δείτε εδώ) με την τραγουδίστρια να γίνεται Νο1 στα trends μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Η κίνηση της Φουρέιρα που “καίει” τη χορογραφία της Μαρίνας Σάττι – «Εκνευρίζομαι», έβαλε τις φωνές ο Πουλόπουλος στον Γκουντάρα γι’ αυτό

Οι φωτογραφίες από την επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα από την Σουηδία

Επειδή η αγαπημένη καλλιτέχνιδα εκτός από την καριέρα της έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένειά αμέσως μετά την εμφάνισή της στο Μάλμε της Σουηδίας, η ίδια πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Πιο αναλυτικά, η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην Ελλάδα την Τετάρτη του Πάσχα 8/5 με τον φακό του Youweekly.gr να την απαθανατίζει αποκλειστικά στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η ευτυχία φαινόταν στο πρόσωπο της Φουρέιρα, καθώς η ίδια ήταν χαμογελαστή και πολύ ευχάριστη με τον κόσμο και τους δημοσιογράφους, που την περίμεναν στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή της.

Ελένη Φουρέιρα - Επιστροφή
Ελένη Φουρέιρα - Επιστροφή - Αεροδρόμιο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.