Στα πρόθυρα «αφανισμού» η Δήμητρα Λιάνη: «Ζω με έναν μισθό των…»

8 Μαΐου, 2024


Αποκαλυπτική υπήρξε η Δήμητρα Λιάνη στο «Πρωινό», με την ίδια να αναφέρεται σε παρακολουθήσεις προς την ίδια και όχι μόνο.Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρθηκε στο θέμα της υπόθεσης των υποκλοπών, αποκαλύπτοντας κι η ίδια το δικό της άσχημο βίωμα, χωρίς να κρύψει και τις δυσκολίες που ζει τώρα.Διαβάστε επίσης: Κατακεραύνωσε το σύστημα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τέρμα η σιωπή…»«Είναι μία παλιά …

...ιάνη για την παρακολούθησή της«Είναι μία παλιά ιστορία αυτή. Θυμάμαι όταν πρωτομπήκαμε στο Μέγαρο Μαξίμου υπήρχε στο υπόγειο μία αίθουσα από την οποία κρέμονταν καλώδια. Ήταν όλη η αίθουσα παρακολουθήσεων. Ήταν ξηλωμένα καλώδια. Έχει ενδιαφέρον το εξής πως κάποια στιγμή...

Αποκαλυπτική υπήρξε η Δήμητρα Λιάνη στο «Πρωινό», με την ίδια να αναφέρεται σε παρακολουθήσεις προς την ίδια και όχι μόνο.

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρθηκε στο θέμα της υπόθεσης των υποκλοπών, αποκαλύπτοντας κι η ίδια το δικό της άσχημο βίωμα, χωρίς να κρύψει και τις δυσκολίες που ζει τώρα.

Διαβάστε επίσης: Κατακεραύνωσε το σύστημα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Τέρμα η σιωπή…»

Η αποκάλυψη της Λιάνη για την παρακολούθησή της

«Είναι μία παλιά ιστορία αυτή. Θυμάμαι όταν πρωτομπήκαμε στο Μέγαρο Μαξίμου υπήρχε στο υπόγειο μία αίθουσα από την οποία κρέμονταν καλώδια. Ήταν όλη η αίθουσα παρακολουθήσεων. Ήταν ξηλωμένα καλώδια. Έχει ενδιαφέρον το εξής πως κάποια στιγμή στο μέσο της θητείας του Ανδρέα Παπανδρέου, μαθαίνω ένα πρωινό ότι κυκλοφορούν κασέτες στην Ομόνοια, σε κάποιους περίεργους και ύποπτους κύκλους, με προσωπικές συνομιλίες.

Αμέσως κάνω μία δήλωση για υπανθρώπους όπου δέχομαι ένα τηλέφωνο από κάποιον κύριο από την τότε ΚΥΠ που μου λέει ότι είναι ο προσωπικός μου ωτακουστής και ότι έχει 50 χιλιάδες ώρες παρακολούθησης. Μου τόνισε ότι δεν είναι υπάνθρωποι και κάποιος είχε δώσει εντολή να μας παρακολουθούν. Καταλαβαίνετε τι ανατριχιαστικό ήταν να νιώθεις ότι παρακολουθείσαι» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.