Φώτης Σεργουλόπουλος – Η εξομολόγηση για πρώην σύντροφό του: «Είχα μια σχέση από τα 23 μου μέχρι τα 35…»

9 Φεβρουαρίου, 2024


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 8/2, στην εκπομπή του Action 24, Καλύτερα Αργά. Ο παρουσιαστής που παρουσιάζει μαζί με την Τζένη Μελιτά το Πρωίαν σε είδον στην ΕΡΤ, μίλησε για τα ομόφυλα ζευγάρια, απαντώντας με την σειρά του για το χαμό που έχει προκληθεί με το νομοσχέδιο για το γάμο και την τεκνοθεσία από αυτά.Μεταξύ άλλων ο αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, απ…

...οκαλύπτοντας πως στη ζωή του έκανε μεγάλες σχέσεις με την μεγαλύτερη να κρατάει 12 χρόνια.Η εξομολόγηση του Φώτη Σεργουλόπουλου για την προσωπική του ζωή«Ερωτευόμουν πάρα πολύ, έκανα μακροχρόνιες σχέσεις. Μου αρέσει η ρουτίνα και ερωτευόμουν τον άνθρωπο με τον οποίο έκανα...

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 8/2, στην εκπομπή του Action 24, Καλύτερα Αργά. Ο παρουσιαστής που παρουσιάζει μαζί με την Τζένη Μελιτά το Πρωίαν σε είδον στην ΕΡΤ, μίλησε για τα ομόφυλα ζευγάρια, απαντώντας με την σειρά του για το χαμό που έχει προκληθεί με το νομοσχέδιο για το γάμο και την τεκνοθεσία από αυτά.

Μεταξύ άλλων ο αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως στη ζωή του έκανε μεγάλες σχέσεις με την μεγαλύτερη να κρατάει 12 χρόνια.

Η εξομολόγηση του Φώτη Σεργουλόπουλου για την προσωπική του ζωή

«Ερωτευόμουν πάρα πολύ, έκανα μακροχρόνιες σχέσεις. Μου αρέσει η ρουτίνα και ερωτευόμουν τον άνθρωπο με τον οποίο έκανα όλες τις εξορμήσεις. Το clubing, τις διακοπές μου, εκεί ήμουν με τον άνθρωπό μου. Είχα μία σχέση που τον γνώρισα στα 23 και χωρίσαμε όταν ήμουν 35. Μετά είχα μια άλλη 7 χρόνια, μετά άλλη μια 12, μετά 12. Είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου μεγάλες, οπότε εγώ αυτή την τρέλα του έξω την έζησα λίγο με ασφάλεια. Ήμασταν και παρέα, βγαίναμε μαζί», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Δείτε επίσης: «Ρε μ@λ@κ@ τι λες;» – ”Παρανάλωμα” ο παρουσιαστής με τα σχόλια για τον γιο και την προσωπική του ζωή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.