Survivor Spoiler: Ποιά ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία – Άνδρας ο παίκτης που βγάζουν στον «τάκο»

8 Μαΐου, 2024


Όλα όσα θα συμβούν στο αποψινό επεισόδιο του SurvivorΑκόμη ένα συναρπαστικό επεισόδιο έχει ξεκινήσει στο Survivor γα τους τηλεθεατές με μπλε και κόκκινους να είναι έτοιμοι για να τα δώσουν όλα αρκεί να πάρουν τη νίκη και το σημερινό έπαθλο.Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες σήμερα θα παίξουν για να κερδίσουν την 4η ασυλία της εβδομάδας και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Την πρώτη α…

...�ρώτη ασυλία της εβδομάδας κέρδισε η Κόκκινη ομάδα ενώ η Μπλε ομάδα κατάφερε να κερδίσει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, με τους Κόκκινους να ψηφίσουν την Ασημίνα Χατζηανδρέου.Στο επεισόδιο της Τρίτης, η Κόκκινη ομάδα βγήκε νικήτρια από τον αγώνα για την τρίτη ασυλία και οι Μπλε...

Όλα όσα θα συμβούν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor

Ακόμη ένα συναρπαστικό επεισόδιο έχει ξεκινήσει στο Survivor γα τους τηλεθεατές με μπλε και κόκκινους να είναι έτοιμοι για να τα δώσουν όλα αρκεί να πάρουν τη νίκη και το σημερινό έπαθλο.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες σήμερα θα παίξουν για να κερδίσουν την 4η ασυλία της εβδομάδας και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κέρδισε η Κόκκινη ομάδα ενώ η Μπλε ομάδα κατάφερε να κερδίσει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, με τους Κόκκινους να ψηφίσουν την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, η Κόκκινη ομάδα βγήκε νικήτρια από τον αγώνα για την τρίτη ασυλία και οι Μπλε έκριναν πως ο Σταμάτης Ταλαδιανός θα πρέπει αυτή την εβδομάδα να αγωνιστεί αν θέλει να παραμείνει.

Ποιά ομάδα θα κερδίσει την 4η ασυλία

Στο αποψινό επεισόδιο, οι Μπλε θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν τον τέταρτο αγώνα ασυλίας.

Επομένως, η Κόκκινη ομάδα θα αναγκαστεί μετά την Ασημίνα να βγάλει ακόμα ένα παίκτη της υποψήφιο προς αποχώρηση, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά θα είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.