Μνημόσυνο Νίκου Φλωρινιώτη: Με το βλέμμα κενό η μητέρα του, Μάχη – Βαρύ το κλίμα για την Αννούλα και το Γωγουλίνι

27 Ιανουαρίου, 2024


Περίπου ένα μήνα μετά την κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη, 40 μέρες μετά συγκεκριμένα (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μυστήριο που έμοιαζε με “γάμο”) το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο προς τιμήν του στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά.Εκεί, φυσικά, βρέθηκαν η μητέρα του, Μάχη, η οποία είχε κενό βλέμμα γεμάτο θλίψη, η αδερφή του, Άννα, μαυροφορεμένη και συναισθημα…

...τικά φορτισμένη, αλλά και το Γωγουλίνι, ανάμεσα σε πολλούς συγγενείς και φίλους. Η κάμερα του youweekly.gr βρέθηκε επίσης εκεί και απαθανάτισε αυτές τις στιγμές της οικογένειας.Δείτε επίσης: Νίκος Φλωρινιώτης - Ανατριχιάζει η τελευταία του φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο λίγο...

Περίπου ένα μήνα μετά την κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη, 40 μέρες μετά συγκεκριμένα (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μυστήριο που έμοιαζε με “γάμο”) το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο προς τιμήν του στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά.

Εκεί, φυσικά, βρέθηκαν η μητέρα του, Μάχη, η οποία είχε κενό βλέμμα γεμάτο θλίψη, η αδερφή του, Άννα, μαυροφορεμένη και συναισθηματικά φορτισμένη, αλλά και το Γωγουλίνι, ανάμεσα σε πολλούς συγγενείς και φίλους. Η κάμερα του youweekly.gr βρέθηκε επίσης εκεί και απαθανάτισε αυτές τις στιγμές της οικογένειας.

Δείτε επίσης: Νίκος Φλωρινιώτης – Ανατριχιάζει η τελευταία του φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο λίγο πριν πεθάνει

Φωτογραφίες από το μνημόσυνο του Νίκου Φλωρινιώτη 40 μέρες μετά τον θάνατό του

Μάχη Φλωρινιώτη μνημόσυνο Νίκου

μνημόσυνο Νίκου Άννα Φλωρινιώτη

μνημόσυνο Νίκου Γωγουλίνι

μνημόσυνο Νίκου Σάββας Φλωρινιώτης

μνημόσυνο Νίκου Φλωρινιώτη

Άννα Φλωρινιώτη μνημόσυνο

Η αποκάλυψη από την αδερφή του λίγες μέρες μετά την απώλειά του

Η Άννα Φλωρινιώτη βγήκε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 2/1 ώστε να μιλήσει για την θύελλα αντιδράσεων που ξεσηκώθηκε γύρω από το όνομά της μετά το βίντεο που διέρρευσε από τους εορτασμούς για τα γενέθλια της Γωγώς Γαρυφάλλου, λίγο μετά τον θάνατο του αδερφού της, Νίκου.

«Είμαι έξαλλη που σε έκαναν να νιώσεις ενοχές», της είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, με την ίδια να απαντά:

«Έχεις δίκιο αλλά το έκανα για τη μητέρα μου για να μη στεναχωριέται. Έπρεπε να εξηγήσω τι είχε γίνει. Δεν είχα πάει σε γενέθλια. Δούλευα και ήταν να κάνουμε έκπληξη στη Γωγώ. Ήμουν πολύ κουρασμένη και με πήρε η φίλη μου η Ελένη να πάω. Εκείνη ήταν κάθε μέρα δίπλα στον Νίκο μου. “Θέλεις να περάσεις να πιούμε ένα σφηνάκι όπως κάναμε με τον Νίκο;”. Έφταιξα που χαμογέλασα για τα χρόνια πολλά.

Τη μέρα είμαι λίγο καλύτερα γιατί δουλεύω όλη μέρα. Με έβρισαν πολύ άσχημα. Ήταν και κάποιος επώνυμος… Δεν λέω για τον Αλέξανδρο Πετρίδη (δείτε εδώ τι είπε). Ακόμα κι όταν έφυγε ο πατέρας μου σχολίασε αρνητικά τον τάφο του. Ότι είμαι υπερβολική και τι απλή ταφόπλακα του έβαλα. Θέλω να μάθουν όλοι ποιος είναι αυτός που από αμέλειά του έχασα τον αδερφό μου. Χάθηκε η βιοψία. Όταν την βρήκαμε εμείς μας έλεγαν ότι την είχε πάρει ο Νίκος. Με την αστυνομία πήγαμε και τη βρήκαμε και η προϊσταμένη έπαθε σοκ. Σε δημόσιο νοσοκομείο πήγαμε. αν το ξέραμε από την αρχή τώρα θα γελούσαμε, Δεν θα είχε κάνει μετάσταση, δεν θα έχανα τον αδερφό μου»

«Η μαμά μου είναι χάλια», πρόσθεσε στη συνέχεια και έπειτα προβλήθηκε το μήνυμα που της έστειλε η Γωγώ Γαρυφάλλου: «Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη αν σε πλήγωσα. Δεν μπορώ χωρίς εσένα», της δήλωσε μεταξύ άλλων, γεγονός που προκάλεσε απορίες στο πλατό σχετικά με το τι είχε συμβεί μεταξύ τους και αν δεν μιλούσαν:

«Δεν είχαμε παρεξηγηθεί απλά δεν μιλάγαμε και ο Νίκος της έστελνε μηνύματα “Η Αννούλα είναι πολύ στενοχωρημένη και πληγωμένη που δεν μιλάτε, να την πάρεις τηλέφωνο”. Τα βρήκαμε δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Ήθελα πάντα μία αδερφή και ο Θεός μου την έστειλε», εξήγησε στο τέλος η Άννα Φλωρινιώτη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.