Survivor 2024 spoiler 04/05: Ζήτησε να φύγει! Αποχωρεί οικειοθελώς μεγάλο φαβορί για την πρωτιά

4 Μαΐου, 2024


Survivor 2024 spoiler 04/05: Απόλυτο σοκ στον Άγιο Δομίνικο και ιδιαίτερα στους Μαχητές, καθώς μεγάλο φαβορί για την πρωτιά και κορυφαία παίκτρια του ριάλιτι ζήτησε να φύγει!Το Athensmagazine.gr έχει την πληροφορία και αναμένουμε πλέον να επιβεβαιωθεί πλήρως, πώς θα αποτελέσει παρελθόν από το Survivor με δική της πρωτοβουλία η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ακόμη φυσικά δεν έχουν γίνει γνωστοί οι πραγματικο…

... Ακόμη φυσικά δεν έχουν γίνει γνωστοί οι πραγματικοί λόγοι της ξαφνικής της απόφασης, ωστόσο αργότερα θα έχουμε όλα τα νεότερα και θα σας τα παραθέσουμε.Η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor 2024Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler: Αυτός θα το σηκώσει! Η εξέλιξη που «έδειξε» νικητήΓια την ώρα...

Survivor 2024 spoiler 04/05: Απόλυτο σοκ στον Άγιο Δομίνικο και ιδιαίτερα στους Μαχητές, καθώς μεγάλο φαβορί για την πρωτιά και κορυφαία παίκτρια του ριάλιτι ζήτησε να φύγει!

Survivor 2024 spoiler 04/05: Ποια Μαχήτρια αποχωρεί οικειοθελώς

Το Athensmagazine.gr έχει την πληροφορία και αναμένουμε πλέον να επιβεβαιωθεί πλήρως, πώς θα αποτελέσει παρελθόν από το Survivor με δική της πρωτοβουλία η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ακόμη φυσικά δεν έχουν γίνει γνωστοί οι πραγματικοί λόγοι της ξαφνικής της απόφασης, ωστόσο αργότερα θα έχουμε όλα τα νεότερα και θα σας τα παραθέσουμε.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor 2024
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor 2024

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler: Αυτός θα το σηκώσει! Η εξέλιξη που «έδειξε» νικητή

Για την ώρα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι η Σταυρούλα ήταν με τον Φάνη Μπολέτση ίσως τα μόνα πολύ μεγάλα φαβορί για τον φετινό τίτλο και η αποχώρηση της πρώτης αναμένεται να φέρει τεράστια αλλαγή στις ισορροπίες μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και στα προγνωστικά μέχρι το φινάλε του Survivor 2024.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.