Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα στενά της Μυκόνου – Τα τρυφερά τετ α τετ στα σοκάκια του νησιού (Βίντεο)

4 Μαΐου, 2024


Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Πέρασαν κάποιες μέρες χωριστά εξαιτίας της περιοδείας της τραγουδίστριας στην Αυστραλία, ωστόσο εκείνη επέστρεψε για τις γιορτές και έτσι θα περάσουν το Πάσχα μαζί. Αν και στα social media δεν πραγμτοποιούν πολλές αναρτήσες, ο φακός του Mykonos Live Tv τους τσάκωσε στο νησί των ανέμων να περπατούν στα σοκάκια ανέ…

...μελοι. Κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου και αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου που γυρνούσαν συνεχώς προς το μέρος τους.Δείτε επίσης: Αποχώρησε κλαίγοντας από το πλατό του J2US - Το μήνυμα του Μπισμπίκη που την έκανε να ''λυγίσει''Οι τρυφερές στιγμές του Βασίλη...

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Πέρασαν κάποιες μέρες χωριστά εξαιτίας της περιοδείας της τραγουδίστριας στην Αυστραλία, ωστόσο εκείνη επέστρεψε για τις γιορτές και έτσι θα περάσουν το Πάσχα μαζί.

Αν και στα social media δεν πραγμτοποιούν πολλές αναρτήσες, ο φακός του Mykonos Live Tv τους τσάκωσε στο νησί των ανέμων να περπατούν στα σοκάκια ανέμελοι. Κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου και αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου που γυρνούσαν συνεχώς προς το μέρος τους.

Δείτε επίσης: Αποχώρησε κλαίγοντας από το πλατό του J2US – Το μήνυμα του Μπισμπίκη που την έκανε να ”λυγίσει”

Οι τρυφερές στιγμές του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή στα σοκάκια της Μυκόνου

Οι αποκαλύψεις για τον γάμο τους

Όπως όλα δείχνουν το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ετοιμάζει τον γάμο του και αυτό δεν είναι άλλο από τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, που έχουν δει τη σχέση του να δοκιμάζεται σε μεγάλες χαρές και λύπες.

Μπορεί το ζευγάρι να μη μιλάει για το μυστήριο του γάμου και τις λεπτομέρειες αυτού, ωστόσο άνθρωποι από το περιβάλλον τους γνωρίζουν, πως ο γάμος θέλουν να γίνει σε πολύ στενό κύκλο (δείτε εδώ το δαχτυλίδι στο χέρι της Βανδή, που προκάλεσε τις φήμες γάμου).

Με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη από το Πρωινό Σουσού την Τετάρτη 10/4 έγινε γνωστό, πως ο γάμος σχεδιάζεται για το 2025 και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να δούμε ως δεύτερο κουμπάρο του ζευγαριού τον Κώστα Καπετανίδη, που είχε βαφτίσει τη Μελίνα Νικολαΐδη.

Δείτε επίσης: Με γοργονέ ουρά και… – Πως θα είναι το νυφικό στον γάμο της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.