«Κάγκελο» η Μελιτά με αυτό που είπε ο Σεργουλόπουλος: «Το έπιασα με μια αγκαλιά και μετά το έφαγα»

4 Μαΐου, 2024


Μια περιπέτεια από την παιδική του ηλικία μοιράστηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον». !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText=”width:0px!important;height:0px!impor…

...rtant;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Όπως είπε ο παρουσιαστής, ο αδελφός της γιαγιάς του κατέβηκε στην Αθήνα από τα Γιαννιτσά και για δώρο τους έφερε ένα ζωντανό αρνί, που έσφαξε...

Μια περιπέτεια από την παιδική του ηλικία μοιράστηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον».

Όπως είπε ο παρουσιαστής, ο αδελφός της γιαγιάς του κατέβηκε στην Αθήνα από τα Γιαννιτσά και για δώρο τους έφερε ένα ζωντανό αρνί, που έσφαξε στην αυλή του σπιτιού τους.

Η απίστευτη ιστορία του Φώτη Σεργουλόπουλου από τα παιδικά του χρόνια

«Πώς το έφερε ζωντανό; Και το έσκασε και το ψάχναμε στο Καλλιμάρμαρο. Έτρεχε ο θείος και το πιάσαμε με μια αγκαλιά. Και μετά το φάγαμε! Το κυνηγούσαμε στη Βασιλέως Κωνσταντίνου» περιέγραψε ο παρουσιαστής στην έκπληκτη Τζένη Μελιτά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.