Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Σκότωσαν τον Μπάμπη Κούτσικο με ένα φυσίγγιο – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του

25 Ιανουαρίου, 2024


Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα. Όπως δείχνουν τα στοιχεία τον σκότωσαν με ένα φυσίγγιο. Παράλληλα, ο Μπάμπης Κούτσικος φέρεται να έψαχνε στο Google τις διαφορές ανάμεσα σε κάλπικες και χρυσές λίρες.xΌπως αναφέρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας, ο 31χρονος πυροβολήθηκε μία φορά και από…

... κοντινή απόσταση.Όπως είχε δείξει και η αυτοψία που είχε γίνει στο τόπο της δολοφονίας, χρησιμοποιήθηκε δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου.Όπως είχε φανεί από την πρώτη στιγμή στο σημείο της δολοφονίας, ο 31χρονος δέχτηκε τα...

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα. Όπως δείχνουν τα στοιχεία τον σκότωσαν με ένα φυσίγγιο.

Παράλληλα, ο Μπάμπης Κούτσικος φέρεται να έψαχνε στο Google τις διαφορές ανάμεσα σε κάλπικες και χρυσές λίρες.

xΌπως αναφέρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας, ο 31χρονος πυροβολήθηκε μία φορά και από κοντινή απόσταση.

Όπως είχε δείξει και η αυτοψία που είχε γίνει στο τόπο της δολοφονίας, χρησιμοποιήθηκε δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Μπάμπης Κούτσικος κρεοπώλης

Όπως είχε φανεί από την πρώτη στιγμή στο σημείο της δολοφονίας, ο 31χρονος δέχτηκε τα σκάγια του όπλου από μπροστά και ψηλά.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης, εντοπίστηκε και άλλο ένα φυσίγγιο κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη και μένει να φανεί, αν εντοπιστεί το όπλο του εγκλήματος αν βλήθηκε από αυτό ή από κάποιο άλλο, κάτι που θα αποδεικνύει πως υπήρχαν και συνεργοί του κρεοπώλη.

«Θα αυτοκτονήσω» απειλεί ο κρεοπώλης στον Κορυδαλλό

Χαμός επικράτησε στον Κορυδαλλό με την έλευση του 50χρονου κρεοπώλη ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς μόλις έφτασε στις φυλακές απείλησε πως θα αυτοκτονήσει!

Σύμφωνα με το STAR, με το που εμφανίστηκε στην πτέρυγα κράτησής του οι άλλοι κρατούμενοι φώναζαν «φέρτε τον εδώ» αλλά και… διάφορα άλλα. Τότε ο 50χρονος σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.