Survivor: Ποιος είναι ο Φάνης Μπολέτσης που έχει εξοργίσει τους διάσημους – Γόνος γνωστής οικογένειας

15 Ιανουαρίου, 2024


Στο χθεσινό 14/1 επεισόδιο του Survivor πέρα από την ήττα των Διάσημων και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους (δείτε εδώ ποιος είναι) έκλεψε τις εντυπώσεις και ο Φάνης Μπολέτσης από την ομάδα των Μαχητών που κατάφερε με μια και μόνο ατάκα του να φτάσει στα όρια τους Κόκκινους (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη). Εν τω μεταξύ, αφού όπως φαίνεται θα είναι επίκεντρο και στο αποψινό 15/1 ε…

...πεισόδιο (δείτε εδώ το trailer που έχει κυκλοφορήσει), πάμε να δούμε ποιος είναι πραγματικά ο Φάνης Μπολέτσης και τι δεν ξέρετε μέχρι στιγμής για την ζωή του.Γόνος γνωστής οικογένειας επιχειρηματιών ο Φάνης Μπολέτσης Ο Φάνης Μπολέτσης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Fay's...

Στο χθεσινό 14/1 επεισόδιο του Survivor πέρα από την ήττα των Διάσημων και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους (δείτε εδώ ποιος είναι) έκλεψε τις εντυπώσεις και ο Φάνης Μπολέτσης από την ομάδα των Μαχητών που κατάφερε με μια και μόνο ατάκα του να φτάσει στα όρια τους Κόκκινους (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη).

Εν τω μεταξύ, αφού όπως φαίνεται θα είναι επίκεντρο και στο αποψινό 15/1 επεισόδιο (δείτε εδώ το trailer που έχει κυκλοφορήσει), πάμε να δούμε ποιος είναι πραγματικά ο Φάνης Μπολέτσης και τι δεν ξέρετε μέχρι στιγμής για την ζωή του.

Γόνος γνωστής οικογένειας επιχειρηματιών ο Φάνης Μπολέτσης

Ο Φάνης Μπολέτσης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Fay’s time λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα για Άγιο Δομίνικο δήλωσε χαρακτηριστικά «Είμαι 27 χρονών, είμαι από την Αθήνα και ασχολούμαι με επιχειρήσεις εστίασης. Δήλωσα συμμετοχή γιατί με εξιτάρει ότι θα βρίσκομαι στην άλλη άκρη του κόσμου και θα προσπαθήσω να ξεπεράσω τον εαυτό μου, να ξεπεράσω τις φοβίες μου. Θα κάνω κάτι πολύ έξω από την καθημερινότητά μου και συν της άλλης είναι κάτι που πιστεύω μου ταιριάζει απόλυτα και στα αθλήματα. Είναι θέμα στρατηγικής, είναι θέμα ψυχολογίας και είμαι έτοιμος να κερδίσω και στα τρία. Στόχος μου είναι ο τελικός. Με φοβίζει πολύ ο ύπνος, δυσκολεύομαι να κοιμηθώ και ειδικότερα στα σανίδια πιστεύω ότι θα είναι πιο δύσκολο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.