Δημοσκόπηση Palmos: Απόλυτη κυριαρχία ΝΔ-Μητσοτάκη, σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ

31 Δεκεμβρίου, 2023


Μια ακόμη δημοσκόπηση, η τελευταία της χρονιάς που εκπνέει, αποτυπώνει την απόλυτη κυριαρχία της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ παγιώνεται στην δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ στην τρίτη.Με την ευκαιρία, δείτε τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για αυξήσεις στον ιδιωτικό τομέα.Ειδικότερα, στην πανελλαδική έρευνα της εταιρείας Palmos Analysis που δημοσιεύεται στον Ελεύθερο Τύπο, η ΝΔ συγκεντρ…

...ώνει ποσοστό 32,1% στην πρόθεση ψήφου. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη δεύτερη θέση με 12,2% και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην τρίτη θέση με 10,4%. Ακολουθούν το ΚΚΕ 8,5%, η Ελληνική Λύση με 4,9%, οι Σπαρτιάτες με 3,0%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,7%, η Νίκη με 2,6%, το ΜεΡΑ25 2,3% και η Νέα Αριστερά με 1,8%.Στην εκτίμηση...

Μια ακόμη δημοσκόπηση, η τελευταία της χρονιάς που εκπνέει, αποτυπώνει την απόλυτη κυριαρχία της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ παγιώνεται στην δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ στην τρίτη.

Με την ευκαιρία, δείτε τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για αυξήσεις στον ιδιωτικό τομέα.

Ειδικότερα, στην πανελλαδική έρευνα της εταιρείας Palmos Analysis που δημοσιεύεται στον Ελεύθερο Τύπο, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 32,1% στην πρόθεση ψήφου. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη δεύτερη θέση με 12,2% και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην τρίτη θέση με 10,4%. Ακολουθούν το ΚΚΕ 8,5%, η Ελληνική Λύση με 4,9%, οι Σπαρτιάτες με 3,0%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,7%, η Νίκη με 2,6%, το ΜεΡΑ25 2,3% και η Νέα Αριστερά με 1,8%.

Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 38,7%, το ΠΑΣΟΚ 14,7% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 12,6% , το ΚΚΕ στο 10,3%, η Ελληνική Λύση 5,9%, οι Σπαρτιάτες 3,6%, η Πλεύση Ελευθερίας 3,2%, η Νίκη 3,1%, το ΜεΡΑ25 2,8% , η Νέα Αριστερά 2,2%.

Δημοσκόπηση Palmos: Απόλυτη κυριαρχία ΝΔ-Μητσοτάκη, σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ (video)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι και πάλι ο πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός με ποσοστό 38%, ακολουθεί ο γ.γ. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας στη δεύτερη θέση με 24%, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 10%.

Σχεδόν 4 στους 10 (ποσοστό 38%) δηλώνουν αρκετά ή πολύ ικανοποιημένοι από το κυβερνητικό έργο. Αντίθετα, μόλις 8% απαντούν ότι τους ικανοποιεί η αντιπολίτευση που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Πάνω από ένας στους δύο (ποσοστό 54%), εκτιμά πως η χώρα κινείται προς λανθασμένη κατεύθυνση, ενώ αντιθέτως, το 40% απαντά προς τη σωστή.

Το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας για το 63% των πολιτών είναι η ακρίβεια, ακολουθεί η Υγεία με 24% και στην τρίτη θέση η εγκληματικότητα με 23%. Παιδεία και χαμηλοί μισθοί συγκεντρώνουν από 20% και ακολουθούν η ανεργία με 18%, η ανάπτυξη με 17% και το μεταναστευτικό με 13%.

Τέλος, τα ελληνοτουρκικά έχουν υποχωρήσει στο 9% λόγω της ύφεσης που επικρατεί στις σχέσεις των δύο χωρών μας , ενώ στην τελευταία θέση της κλίμακας των προβλημάτων βρίσκονται οι υποκλοπές και οι παρακολουθήσεις πολιτικών με 1%.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.