Survivor 2024: Σαφής για τη σχέση του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή ο Γιάννης Περπατάρης – «Το γεγονός ότι κοιμηθήκαμε μαζί…»

28 Απριλίου, 2024


Ο Γιάννης Περπατάρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor και αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα, που αφορούν την παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης.Μάλιστα, μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι συμβαίνει ανάμεσα στον ίδιο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή με την οποία ενώ στην αρχή ήταν κοντά και πολλοί έλεγαν πως ήταν ζευγάρι, στο τέλος είχαν απομακρυνθεί και τσακωθεί …

...άγρια.Survivor 2024: Οι δηλώσεις του Γιάννη Περπατάρη«Η Δώρα δεν μπορούσε να τρέξει οπότε δεν την ζόρισα, δεν είχα πολλή θέληση να παραμείνω αλλά δεν παράτησα στην μονομαχία. Για αυτό έχασα. Με την Δώρα τα είχαμε βρει. Ώρες ώρες δεν μπορούσα να την βλέπω αλλά την συμπαθούσα», ανέφερε...

Ο Γιάννης Περπατάρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor και αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα, που αφορούν την παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι συμβαίνει ανάμεσα στον ίδιο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή με την οποία ενώ στην αρχή ήταν κοντά και πολλοί έλεγαν πως ήταν ζευγάρι, στο τέλος είχαν απομακρυνθεί και τσακωθεί άγρια.

Survivor 2024: Οι δηλώσεις του Γιάννη Περπατάρη

«Η Δώρα δεν μπορούσε να τρέξει οπότε δεν την ζόρισα, δεν είχα πολλή θέληση να παραμείνω αλλά δεν παράτησα στην μονομαχία. Για αυτό έχασα. Με την Δώρα τα είχαμε βρει. Ώρες ώρες δεν μπορούσα να την βλέπω αλλά την συμπαθούσα», ανέφερε αρχικά για την Δώρα Νικολή από την οποία έχασε στον τελευταίο του αγώνα και αποχώρησε.

«Ο Σταμάτης είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός, το έχω πει κιόλας. Μόλις έβλεπε κάμερες από την πρώτη εβδομάδα έκανε σαν παλαβός. Εξτασιαζόταν. Από εκεί είχαμε κόψει. Υπήρχε μια κόντρα σε φυσιολογικά πλαίσια. Αγωνιστικά δεν μπορώ να πω ότι είναι και κανένας παικταράς», συνέχισε.

«Με απογοήτευσε ο Φάνης. Κάναμε παρέα και με έβγαλε “κάρτα” μπροστα σε όλους. ότι και πρόβλημα πας και το λες στα παιδιά και στον κόσμο; Πιάσε με μετά στην καλύβα και πες μου αυτό και αυτό. Είναι πολύ καλό άτομο αλλά έχει το θέμα ότι δεν μπορεί να χάνει. Απογοητευμένος είμαι αλλά όταν βγει θα ήθελα να μιλήσουμε», είπε.

Ενώ, για την σχέση του με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Γιάννης Περπατάρης, ξεκαθάρισε πως: «Η Σταυρούλα είναι καλή φίλη. Παρέα ήμασταν, φίλοι. Δεν ξέρω τι πλάνο έχουν δείξει, το ότι την αγκάλιαζα δεν σημαίνει ότι ήταν κάτι ερωτiκό. Δεν έγινε κάτι που κοιμηθήκαμε μαζί. Ο Ρικουνάκης ίσως μας είδε ότι ήμασταν κοντά. Μίλησε απότομα λάθος μου, αλλά ήρθε και αυτή και με έσπρωξε ενώ είχε ανεβάσει παλμούς… όχι ότι είναι εντάξει αυτό που έκανα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.