Survivor Spoiler (28/4): Χαμός στο Συμβούλιο – «Δέχομαι πολεμο από την αρχή του παιχνιδιού»

28 Απριλίου, 2024


Χαμός στο Συμβούλιο του νησιού στο Survivor ανάμεσα σε Φάνη, Δαλάκα και ΑσημίναΈνα έντονο επεισόδιο έρχεται απόψε στο Survivor όχι μόνο από θέμα αγωνισμάτων αλλά και από θέμα σχέσεων ανάμεσα σε παίκτες. Όπως βλέπουμε στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ο Φάνης παραπονιέται ότι είναι ο παίκτης που τρώει τον μεγαλύτερο πόλεμο από την αρχή του παιχνιδιού.«Ο πόλεμος που δέχομαι σχεδόν από την αρχή του παι…

...�ου παιχνιδιού… Δεν νομίζω ότι έχει δεχτεί κανένας παίκτης περισσότερα βέλη, απ’ ότι έχω δεχτεί εγώ», ακούγεται να λέει ο Φάνης.Τότε η Κατερίνα Δαλάκα του απαντάει: «Θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλοι πολλοί καλοί παίκτες και δεν έχουμε ασχοληθεί μαζί τους, δεν σου κάνει λίγο εντύπωση...

Χαμός στο Συμβούλιο του νησιού στο Survivor ανάμεσα σε Φάνη, Δαλάκα και Ασημίνα

Ένα έντονο επεισόδιο έρχεται απόψε στο Survivor όχι μόνο από θέμα αγωνισμάτων αλλά και από θέμα σχέσεων ανάμεσα σε παίκτες.

Όπως βλέπουμε στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε ο Φάνης παραπονιέται ότι είναι ο παίκτης που τρώει τον μεγαλύτερο πόλεμο από την αρχή του παιχνιδιού.

«Ο πόλεμος που δέχομαι σχεδόν από την αρχή του παιχνιδιού… Δεν νομίζω ότι έχει δεχτεί κανένας παίκτης περισσότερα βέλη, απ’ ότι έχω δεχτεί εγώ», ακούγεται να λέει ο Φάνης.

Τότε η Κατερίνα Δαλάκα του απαντάει: «Θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλοι πολλοί καλοί παίκτες και δεν έχουμε ασχοληθεί μαζί τους, δεν σου κάνει λίγο εντύπωση αυτό;».

«Ρε φίλε, γιατί δεν το παραδέχεσαι ακόμα και τώρα;», λέει γεμάτη νεύρα η Ασημίνα με τον Φάνη να απαντάει «Έχω έπαρση».

Αναμένεται να δούμε αν η ένταση ανάμεσα στους παίκτες θα συνεχιστεί και φυσικά ποιος θα είναι ο παίκτης που θα ψηφιστεί από την ομάδα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.