Αδιανόητο σκηνικό! Παγκόσμιος πρωταθλητής σκότωσε την γυναίκα του – Την πάτησε με το αμάξι

31 Δεκεμβρίου, 2023


Ένας πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλάτης κατηγορήθηκε ότι σκότωσε την – επίσης πρωταθλήτρια – συζύγό του, αφού φέρεται να τη χτύπησε με αμάξι.Ο Αυστραλός Rohan Dennis, 33 ετών, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για πρόκληση θανάτου από επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση χωρίς τη δέουσα προσοχή και πρόκληση κινδύνου για τη ζωή άλλου ατόμου.Θλίψη σκόρπισε και η είδηση θανάτου της πρωταθλήτριας της άρσης βαρών …

...Άρτεμις Θεριάκη.Η Melissa Dennis, 32 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και πέθανε λίγο αργότερα. Ενώ δεν στάθηκε ποτέ σε Ολυμπιακό βάθρο, η Melissa και η ομάδα της κέρδισαν το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015, σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ της διοργάνωσης.Την ίδια...

Ένας πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλάτης κατηγορήθηκε ότι σκότωσε την – επίσης πρωταθλήτρια – συζύγό του, αφού φέρεται να τη χτύπησε με αμάξι.

Ο Αυστραλός Rohan Dennis, 33 ετών, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για πρόκληση θανάτου από επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση χωρίς τη δέουσα προσοχή και πρόκληση κινδύνου για τη ζωή άλλου ατόμου.

Θλίψη σκόρπισε και η είδηση θανάτου της πρωταθλήτριας της άρσης βαρών Άρτεμις Θεριάκη.

Η Melissa Dennis, 32 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και πέθανε λίγο αργότερα.

Ενώ δεν στάθηκε ποτέ σε Ολυμπιακό βάθρο, η Melissa και η ομάδα της κέρδισαν το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015, σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ της διοργάνωσης.

Την ίδια χρονιά ο Rohan σημείωσε ρεκόρ για τη μεγαλύτερη απόσταση που διανύθηκε σε μία ώρα και ξεκίνησε τον Γύρο της Γαλλίας στην pole position, αφού κέρδισε την ατομική χρονομέτρηση της πρώτης φάσης με ρυθμό ρεκόρ, αλλά τελείωσε τον Γύρο εκτός των 100 κορυφαίων.

Στη συνέχεια, ο αθλητής έλαβε το μετάλλιο και το τρόπαιο Sir Hubert Opperman για τον καλύτερο ποδηλάτη της Αυστραλίας για το 2015.

Ο Rohan ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ποδηλασία στο τέλος της σεζόν του 2023 μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram τον Φεβρουάριο, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της ανάρτησης στη σύζυγό του.

«Ευχαριστώ τη Melissa Dennis που με υποστήριξες σε όλη την επαγγελματική μου καριέρα, ενώ μεγάλωσα δύο από τα καλύτερα παιδιά που θα μπορούσα να έχω ποτέ», αναφέρει η ανάρτηση.

Μόλις έξι ημέρες πριν από το μοιραίο περιστατικό, ο Rohan δημοσίευσε μια εικόνα του ζευγαριού και των δύο παιδιών τους μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τη λεζάντα: «Καλά Χριστούγεννα από την οικογένειά μας στη δική σας».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.