Ουδέποτε ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε σε χιονιά διάρκειας στην Ελλάδα!

30 Δεκεμβρίου, 2023


Σούσουρο δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες με απόλυτη ευθύνη του Athensmagazine.gr σχετικά με την έλευση χιονιά διαρκείας στην Ελλάδα! Σε ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για την πρόγνωση του καιρού των επόμενων ημέρων, δημοσιεύτηκε λανθασμένα θέμα από το Athensmagazine.gr πως θα έρθει χιονιάς που θα κρατήσει 20-25 μέρες στην Ελλάδα.Ο άνθρωπος, όχι απλά δεν είχε αναφέρει το παραμικρό για χιόνια στη…

...ν πρόγνωση του, αλλά είχε τονίσει πως θα σημειωθούν ορισμένες βροχοπτώσεις με την έλευση του 2024, κάτι εντελώς φυσιολογικό για την εποχή και την χώρα μας. Δυστυχώς το άρθρο που δημοσίευσε το Athensmagazine.gr, αναπαράχθηκε και από άλλες ιστοσελίδες δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα...

Σούσουρο δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες με απόλυτη ευθύνη του Athensmagazine.gr σχετικά με την έλευση χιονιά διαρκείας στην Ελλάδα! Σε ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για την πρόγνωση του καιρού των επόμενων ημέρων, δημοσιεύτηκε λανθασμένα θέμα από το Athensmagazine.gr πως θα έρθει χιονιάς που θα κρατήσει 20-25 μέρες στην Ελλάδα.

Ο άνθρωπος, όχι απλά δεν είχε αναφέρει το παραμικρό για χιόνια στην πρόγνωση του, αλλά είχε τονίσει πως θα σημειωθούν ορισμένες βροχοπτώσεις με την έλευση του 2024, κάτι εντελώς φυσιολογικό για την εποχή και την χώρα μας.

Ουδέποτε ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε σε χιονιά διάρκειας στην Ελλάδα!

Δυστυχώς το άρθρο που δημοσίευσε το Athensmagazine.gr, αναπαράχθηκε και από άλλες ιστοσελίδες δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στον ίδιο τον Σάκη Αρναούτογλου.

Το Athensmagazine.gr χρωστάει μια τεράστια συγνώμη στον ίδιο και την οικογένεια του και εύχεται καλή χρονιά με υγεία σ’ όλους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.