«Βάφονται» μαύροι οι ουρανοί τη Μεγάλη Παρασκευή: «Πένθιμη» ανακοίνωση από τη Χριστίνα Σούζη για το τριήμερο του Πάσχα (video)

4 Μαΐου, 2024


Άστατος αναμένεται ο καιρός για τη Μεγάλη Παρασκευή και το τριήμερο του Πάσχα, σύμφωνα με την πρόβλεψη από τη Χριστίνα Σούζη.Δείτε επίσης: Καιρός: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής από Τάσο Αρνιακό, «Δύσκολα τα πράγματα στην περιφορά του Επιταφίου…»«Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ανατολικά. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα περιορ…

...τολικά. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά, στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4-6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια έως...

Άστατος αναμένεται ο καιρός για τη Μεγάλη Παρασκευή και το τριήμερο του Πάσχα, σύμφωνα με την πρόβλεψη από τη Χριστίνα Σούζη.

Δείτε επίσης: Καιρός: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής από Τάσο Αρνιακό, «Δύσκολα τα πράγματα στην περιφορά του Επιταφίου…»

Η πρόβλεψη της Χριστίνας Σούζη για τον καιρό

«Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ανατολικά. Μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά, στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4-6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια έως 22-23 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 25-26 τοπικά 27 βαθμούς».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.