«Ζάχαρη άχνη στους κουραμπιέδες αντί για χιόνια στους λόφους» – “Ποιητής” ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων (Video)

30 Δεκεμβρίου, 2023


Συνεχίζεται ο εξαιρετικός καιρός και το επόμενο διάστημα των γιορτών, σύμφωνα με την πρόγνωση που δίνει ο Τάσος Αρνιακός, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, τόσο σήμερα Σάββατο (30/12) όσο και την Πρωτοχρονιά, αλλά και τα Θεοφάνια. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την πρόγνωση από τον Θοδωρή Κολυδά για τον καιρό της Πρωτοχρονιάς.«Το πρόσκαιρο γύρισμα των ανέμων σε βοριάδες θα ρίξει για λίγο τον φιλόδοξ…

...�«Το πρόσκαιρο γύρισμα των ανέμων σε βοριάδες θα ρίξει για λίγο τον φιλόδοξο υδράργυρο, αλλά σύντομα οι νοτιάδες που επιστρέφουν θα διατηρήσουν τη θερμοκρασία 2-4 βαθμούς πάνω από τα κανονικά εποχικά 14άρια. Έτσι αντί για χιόνια στους λόφους θα βλέπουμε ζάχαρα άχνη στους κουραμπιέδες!Για...

Συνεχίζεται ο εξαιρετικός καιρός και το επόμενο διάστημα των γιορτών, σύμφωνα με την πρόγνωση που δίνει ο Τάσος Αρνιακός, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, τόσο σήμερα Σάββατο (30/12) όσο και την Πρωτοχρονιά, αλλά και τα Θεοφάνια. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την πρόγνωση από τον Θοδωρή Κολυδά για τον καιρό της Πρωτοχρονιάς.

“Ποιητής” ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων

«Το πρόσκαιρο γύρισμα των ανέμων σε βοριάδες θα ρίξει για λίγο τον φιλόδοξο υδράργυρο, αλλά σύντομα οι νοτιάδες που επιστρέφουν θα διατηρήσουν τη θερμοκρασία 2-4 βαθμούς πάνω από τα κανονικά εποχικά 14άρια. Έτσι αντί για χιόνια στους λόφους θα βλέπουμε ζάχαρα άχνη στους κουραμπιέδες!

Για το Σάββατο περιμένουμε αραιές νεφώσεις, πυκνότερες στα δυτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, που πρόσκαιρα θα πυκνώσουν οπότε και θα βρέξει τοπικά. Δυτικούς, νοτιοδυτικούς ανέμους, 3 με 4, τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ, η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά τους 16 με 17, στα νησιά και την Κρήτη τους 19 με 20», είπε ο Τάσος Αρνιακός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.