Κάντε μία προσευχή: Υποβλήθηκε σε κρίσιμο χειρουργείο ο Γεράσιμος – Δεν έχει ξυπνήσει ακόμα απ’ το κώμα

25 Δεκεμβρίου, 2023


Σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Βοστώνη νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα ο νεαρός Γεράσιμος-Ιάσονας Γεωργιάδης, ο μοναδικός επιβάτης του 1ου βαγονιού που επέζησε από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών με τραγικό απολογισμό τους 57 νεκρούς.Ο 21χρονος φοιτητής από τον Βόλο, ο οποίος βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στις ΗΠΑ μαζί με τους γονείς του, υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, ωστόσο…

...',901,'0','0', 'alldaynews_gr-box-3-0']);if(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}Ο 21χρονος φοιτητής από τον Βόλο, ο οποίος βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στις ΗΠΑ μαζί με τους γονείς του, υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, ωστόσο παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς, σύμφωνα...

Η αγωνία των δικών του ανθρώπων έχει χτυπήσει “κόκκινο” για την κατάσταση της υγείας του

Σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Βοστώνη νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα ο νεαρός Γεράσιμος-Ιάσονας Γεωργιάδης, ο μοναδικός επιβάτης του 1ου βαγονιού που επέζησε από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών με τραγικό απολογισμό τους 57 νεκρούς.

Ο 21χρονος φοιτητής από τον Βόλο, ο οποίος βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στις ΗΠΑ μαζί με τους γονείς του, υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, ωστόσο παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr δεν έχει ξυπνήσει ακόμα από το κώμα, στο οποίο βρίσκεται από την ημέρα της τραγωδίας, όταν εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 100 μέτρων από το βαγόνι της αμαξοστοιχίας.

Η αγωνία των δικών του ανθρώπων έχει χτυπήσει “κόκκινο” για την κατάσταση της υγείας του και η μεταφορά του στη Βοστώνη θεωρήθηκε μονόδρομος, καθώς πρόκειται για ένα εξειδικευμένο κέντρο θεραπείας και αποκατάστασης.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.