«Θάβεται το τσεκούρι του πολέμου» για Κατερίνα Καινούργιου και Μπέττυ Μαγγίρα: Η ιδιαίτερη κίνηση στις στιγμές χαράς της παρουσιάστριας του Alpha

2 Μαΐου, 2024


Η Κατερίνα Καινούργιου είχε χθες (1/5) τα γενέθλιά της και δεχόταν διαρκώς ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα και, φυσικά, πολλούς αναγνωρίσιμους, πραγματοποιώντας κι ένα λαμπερό πάρτι στη Βουλιαγμένη με τους πιο κοντινούς της φίλους.Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε χθες μια ανάρτηση για τα γενέθλιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δέχτηκε δεκάδες ευχές από επώνυμους και μη φίλους τ…

...ης.Μάλιστα, την ανάρτηση σχολίασε και η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία ευχήθηκε στην παρουσιάστρια για τα γενέθλιά της.Οι δυο γυναίκες έχουν ανταλλάξει αιχμηρά σχόλια η μία για την άλλη μέσα από τις εκπομπές τους, ωστόσο όλα αυτά έχουν αρχίσει να τα αφήνουν πλέον πίσω τους. «Του χρόνου...

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε χθες (1/5) τα γενέθλιά της και δεχόταν διαρκώς ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα και, φυσικά, πολλούς αναγνωρίσιμους, πραγματοποιώντας κι ένα λαμπερό πάρτι στη Βουλιαγμένη με τους πιο κοντινούς της φίλους.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε χθες μια ανάρτηση για τα γενέθλιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δέχτηκε δεκάδες ευχές από επώνυμους και μη φίλους της.

Μάλιστα, την ανάρτηση σχολίασε και η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία ευχήθηκε στην παρουσιάστρια για τα γενέθλιά της.

Οι δυο γυναίκες έχουν ανταλλάξει αιχμηρά σχόλια η μία για την άλλη μέσα από τις εκπομπές τους, ωστόσο όλα αυτά έχουν αρχίσει να τα αφήνουν πλέον πίσω τους.

Οι ευχές της Μπέττυς Μαγγίρα στην Κατερίνα Καινούργιου για τα γενέθλιά της

«Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι»

Η Κατερίνα Καινούργιου πάντοτε μοιραζόταν με το τηλεοπτικό κοινό πράγματα από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της, μην έχοντας κρύψει ποτέ την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδάκι.

Η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχθηκε στο πλατό της την Νένα Χρονοπούλου, η οποία έχει αποτελέσει απόλυτο υπόδειγμα ανθρωπιάς και γονιού με τη στάση της, που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ευχόμενη μάλιστα στην Καινούργιου, όταν παρουσιάστηκε από εκείνη, να ζήσει με τη σειρά της το θαύμα της ζωής.

«Θα έχουμε στην εκπομπή μας ανθρώπους, που έχουν βιώσει το θαύμα της ζωής. Η συγκεκριμένα γυναίκα είναι μια ηρωίδα, μια γυναίκα που θέλει να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όσες γυναίκες βιώνουν τα ίδια πράγματα», ανέφερε στην αρχή η παρουσιάστρια και υποδέχθηκε, αμέσως μετά, την Νένα Χρονοπούλου.

Η τελευταία εμφανίστηκε μπροστά της στο πλατό και της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της, συμπληρώνοντας πως «εύχομαι σε έναν χρόνο να έχεις πολλές αγκαλιές και να είμαστε όλοι στα βαφτίτσια». Η Καινούργιου την ευχαρίστησε, συμπληρώνοντας πως «του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.