Emilia Vodos: Η απάντησή της για τα αρνητικά σχόλια που έχει δέχτει – «Όταν ήμουν στο My Style Rocks, έφαγα πολύ κράξιμο στα social media για…»

24 Δεκεμβρίου, 2023


Τη δημοφιλή επιχειρηματία, Emilia Vodos, τη γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας, “My Style Rocks”, το οποίο μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, και μας είχε εντυπωσιάσει όλους με τις λαμπερές στυλιστικές της επιλογές. Μάλιστα, πρόσφατα γύρισε από το reality επιβίωσης “I’m a Celebrity…Get Me Out of Here”, κάνοντας κάποιες πολύ αποκαλυπτικές δηλώσεις (δείτε τι αποκάλυψε).Σήμερα, …

...Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, έκανε ξενάγηση στη ντουλάπα της στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Γειά σου", και τη δημοσιογράφο, Νάνσυ Παραδεισανού. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των εκθαμβωτικών ενδυμάτων, μίλησε για τα αρνητικά σχόλια, που έχει δεχθεί, αλλά και για την...

Τη δημοφιλή επιχειρηματία, Emilia Vodos, τη γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας, “My Style Rocks“, το οποίο μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, και μας είχε εντυπωσιάσει όλους με τις λαμπερές στυλιστικές της επιλογές. Μάλιστα, πρόσφατα γύρισε από το reality επιβίωσης “I’m a Celebrity…Get Me Out of Here“, κάνοντας κάποιες πολύ αποκαλυπτικές δηλώσεις (δείτε τι αποκάλυψε).

Σήμερα, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, έκανε ξενάγηση στη ντουλάπα της στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, “Γειά σου“, και τη δημοσιογράφο, Νάνσυ Παραδεισανού. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των εκθαμβωτικών ενδυμάτων, μίλησε για τα αρνητικά σχόλια, που έχει δεχθεί, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η εξομολογητική συνέντευξη της Emilia Vodos για τους επικριτές της

«Το φόρεμα αυτό το είχα βάλει μια πρωτοχρονιά και δεν άρεσε καθόλου στο τότε αγόρι μου. Αν φορέσω ένα ρούχο, δύσκολα θα το ξαναβάλω, ούτε θα το βγάλω φωτογραφία. Στον μπαμπά μου αρέσουν τα σεμνά, δεν του αρέσει να με βλέπει εκκεντρική. Σκέφτομαι να πουλήσω μερικά ρούχα μου, μου το ζητάει και ο κόσμος. Οπότε κάτι τέτοιο θα γίνει», εξήγησε στη δημοσιογράφο αρχικά για τις στυλιστικές της επιλογές.

«Όταν έγινα 18 χρονών, οι γονείς μου μού έκαναν δώρο μια ακριβή τσάντα. Όταν ήμουν στο My Style Rocks έφαγα πολύ κράξιμο στα social media για τα ακριβά μου ρούχα. Γιατί έχω τόσα χρήματα, από πού τα έχω αυτά τα χρήματα», ανέφερε σχετικά με τα κακά σχόλια, που έχουν κάνει εις βάρος της.

Τέλος, μίλησε για τις γιορτές και την προσωπική της ζωή, «Τις γιορτές θα είμαι στην Ελλάδα. Είχα φλερτ με έναν Μεξικάνο στο Celebrity, αν θέλει να έρθει εκείνος εδώ. Τον γνώρισα κρυφά και μας κυνηγούσε η παραγωγή. Με την Αγγελική Ηλιάδη θα πάμε σίγουρα στο Μεξικό».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.