Μπράβο μάγκες: Οι ιπτάμενοι πυροσβέστες “σκαρφάλωσαν” στο Ογκολογικό νοσοκομείο και μοίρασαν δώρα στα παιδιά γεμίζοντας χαρά και χαμογέλα

17 Δεκεμβρίου, 2023


Σε μια πολύ συγκινητική κίνηση προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία στόλισε τα μπαλκόνια της Ογκολογικής Μονάδας “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ”. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.st…

...tyle.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Οι ”ιπτάμενοι” πυροσβέστες στόλισαν τα μπαλκόνια του ογκολογικού στο Παίδων, ενώ μοίρασαν δωράκια στα παιδιά που...

Σε μια πολύ συγκινητική κίνηση προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία στόλισε τα μπαλκόνια της Ογκολογικής Μονάδας “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ”.

Οι ”ιπτάμενοι” πυροσβέστες στόλισαν τα μπαλκόνια του ογκολογικού στο Παίδων, ενώ μοίρασαν δωράκια στα παιδιά που νοσηλεύονται, όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Μια πράξη αγάπης

Συγκινητικό: Πυροσβέστες “σκαρφάλωσαν” στο Ογκολογικό νοσοκομείο και μοίρασαν δώρα στα παιδιά [βίντεο]
“Κάθε χρόνο οι Πυροσβέστες μας ντύνονται Άγιοι Βασίληδες για να κάνουν έκπληξη στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Ελπίδα!”, αναφέρουν οι υπεύθυνοι του κέντρου.

“Ιπτάμενοι πυροσβέστες κατεβαίνουν με σχοινιά από όροφο σε όροφο για να δώσουν ένα τεράστιο χαμόγελο στα παιδιά μαζί με τα δώρα που ζήτησαν από τον Άγιο Βασίλη.

Με όλους αυτούς τους πυροσβέστες, το καλοκαίρι βρισκόμαστε στα πύρινα μέτωπα της χώρας μαζί τους μέσα στα πεδία για να σώσουμε ο,τι σώζεται. Σας ευχαριστούμε.

Αυτές οι πρωτοβουλίες, μικρές, μεγάλες, αθόρυβες ή μη, όπως τις κρίνει ο καθένας μας, έρχονται να μας υπενθυμίσουν πως όταν ο Άνθρωπος στέκεται δίπλα στον Άνθρωπο υπάρχει ελπίδα. Και αυτές οι οικογένειες που δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα μας χρειάζονται δίπλα τους όλο τον χρόνο!” αναφέρεται στην λεζάντα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.