Η Σάττι από το Μάλμε μετά τη 2η πρόβα – «Γλιστρούσα με τα παπούτσια… Με τον ήχο είχαμε θέματα…»

5 Μαΐου, 2024


Η Μαρίνα Σάττι απευθείας από το Μάλμε εξέφρασε τις αγωνίες, τους προβληματισμούς της αλλά και μας καθησύχασε με ένα βίντεο… Η εκπρόσωπος της ελληνικής αποστολής στο Μάλμε της Σουηδίας όπου φέτος φιλοξενείται ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού με το συγκεκριμένο βίντεο, εξέφρασε όλες τις αγωνίες, τους προβληματισμούς της αλλά και τον ενθουσιασμό της για τη μοναδική εμπειρία που βιώνει. Σε&#8…

... μονοπλάνο, όπως ακριβώς δηλαδή θα τη δούμε και στη σκηνή της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι μίλησε on camera για τα όσα βίωσε on stage λίγο μετά την δεύτερη γενική τεχνική πρόβα που έκανε και μεταξύ άλλων, δεν έκρυψε και τους προβληματισμούς της. Μάλιστα, δεν έκρυψε κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν...

Η Μαρίνα Σάττι απευθείας από το Μάλμε εξέφρασε τις αγωνίες, τους προβληματισμούς της αλλά και μας καθησύχασε με ένα βίντεο… Η εκπρόσωπος της ελληνικής αποστολής στο Μάλμε της Σουηδίας όπου φέτος φιλοξενείται ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού με το συγκεκριμένο βίντεο, εξέφρασε όλες τις αγωνίες, τους προβληματισμούς της αλλά και τον ενθουσιασμό της για τη μοναδική εμπειρία που βιώνει. Σε… μονοπλάνο, όπως ακριβώς δηλαδή θα τη δούμε και στη σκηνή της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι μίλησε on camera για τα όσα βίωσε on stage λίγο μετά την δεύτερη γενική τεχνική πρόβα που έκανε και μεταξύ άλλων, δεν έκρυψε και τους προβληματισμούς της. Μάλιστα, δεν έκρυψε κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την πρόβα, αρχικά με τις μπότες που φοράει και οι οποίες γλιστρούσαν και δεύτερον με τον ήχο. Όπως εξήγησε και η ίδια: «Κάποια πράγματα πήγαν πολύ καλά.

  • Με την κάμερα ας πούμε, την κίνηση της κάμερας… Εντάξει, τώρα δεν έχει νόημα πλέον να το κρύβω. Το ξέρετε όλοι ότι είναι μονοπλάνο αυτό που κάνουμε… Οπότε ο κάμερα μαν και η κάμερα είναι στην ουσία μέρος της χορογραφίας… Πρέπει στην ουσία να χορέψει μαζί μας, να γυρίσει γύρω από εμάς, να τρέξει… Είναι μία πρόκληση όλο αυτό. Σε σχέση με την πρώτη πρόβα πήγε πολύ καλύτερα όλο αυτό… Εγώ είχα λίγα θέματα… Γλιστρούσα με τα παπούτσια, τέλος πάντων, βρήκαμε έναν τρόπο να το κάνουμε πιο καλά. Με τον ήχο επίσης είχαμε κάποια θέματα αλλά νομίζω ότι ξέρω γιατί έγινε αυτό χθες. Νομίζω ότι μία σημείωση που τους είχαμε δώσει στην πρώτη πρόβα, κάπως παρεξηγήθηκε. Ελπίζω ότι αυτό το πράγμα κάπως θα φτιάξει μέχρι τη γενική πρόβα που είναι η πρόβα μας μία μέρα πριν τον β’ ημιτελικό». Η Μαρίνα επίσης μίλησε για το πώς περνάει τα βράδια στο ξενοδοχείο μαζί και με άλλες αποστολές χωρών που έχουν καταλύσει εκεί, λέγοντας πως περνάνε πολύ όμορφα όλοι μαζί και πως έχουν γίνει μία μεγάλη παρέα, τονίζοντας πως όντως πρόκειται για φεστιβάλ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.