Survivor 2024 spoiler 05/05: Αλλάζει όλο το παιχνίδι! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

5 Μαΐου, 2024


Survivor 2024 spoiler 05/05: Κυριακή του Πάσχα σημαίνει γιορτή, χαρά και πανηγύρι, πράγμα το οποίο ωστόσο δεν ισχύει για το Survivor φέτος, με τον πρώτο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας να είναι προ των πυλών.Το AthensMagazine.gr έχει όλες τις πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή της βραδιάς, που θα αναγκάσει την αντίπαλη ομάδαν βγάλει παίκτη στον τάκο. Θα είναι άραγε οι Μαχητές, ή οι Διάσημοι; Το tr…

ailer της βραδιάς μας έδειξε τον σοκαριστικό τραυματισμό της Αναστασίας Τσέρου και αυτό το γεγονός είναι που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Πάμε να δούμε τα δεδομένα παρακάτω.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Survivor 2024 spoiler 05/05: Κυριακή του Πάσχα σημαίνει γιορτή, χαρά και πανηγύρι, πράγμα το οποίο ωστόσο δεν ισχύει για το Survivor φέτος, με τον πρώτο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας να είναι προ των πυλών.

Το AthensMagazine.gr έχει όλες τις πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή της βραδιάς, που θα αναγκάσει την αντίπαλη ομάδαν βγάλει παίκτη στον τάκο. Θα είναι άραγε οι Μαχητές, ή οι Διάσημοι; Το trailer της βραδιάς μας έδειξε τον σοκαριστικό τραυματισμό της Αναστασίας Τσέρου και αυτό το γεγονός είναι που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Πάμε να δούμε τα δεδομένα παρακάτω.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.