Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Μου είπε «μαμά με σκοτώνει» και η αστυνομία δεν πήγε σπίτι – Ξέσπασε η μητέρα της 43χρονης

7 Δεκεμβρίου, 2023


Συγκλονισμένη είναι η μητέρα της 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα από τον σύντροφο της και δήλωσε ότι ενημέρωσε την αστυνομία για την κακοποίηση, όμως οι αρχές αρνήθηκαν να επέμβουν. «Μου είπε “μαμά με σκοτώνει” και η αστυνομία δεν πήγε σπίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά και ξέσπασε για την γυναικοκτονία που έκλεισε το σπίτι της.Μιλώντας στην εκπομπή Live News είπε πως «με πήρε την Παρασκευή και …

...μου είπε “μαμά με σκοτώνει”. Πήρα την αστυνομία και τους είπα να με βοηθήσουν γιατί δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω όταν πήγαινα και μου είπαν να πάω να πάρω την κόρη μου και την πάω από εκεί να κάνει μήνυση. Μετά τους ξαναπήρα αλλά πάλι αρνήθηκαν να παρουσιαστούν. Πήγα εκεί και...

Συγκλονισμένη είναι η μητέρα της 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα από τον σύντροφο της και δήλωσε ότι ενημέρωσε την αστυνομία για την κακοποίηση, όμως οι αρχές αρνήθηκαν να επέμβουν. «Μου είπε “μαμά με σκοτώνει” και η αστυνομία δεν πήγε σπίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά και ξέσπασε για την γυναικοκτονία που έκλεισε το σπίτι της.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News είπε πως «με πήρε την Παρασκευή και μου είπε “μαμά με σκοτώνει”. Πήρα την αστυνομία και τους είπα να με βοηθήσουν γιατί δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω όταν πήγαινα και μου είπαν να πάω να πάρω την κόρη μου και την πάω από εκεί να κάνει μήνυση. Μετά τους ξαναπήρα αλλά πάλι αρνήθηκαν να παρουσιαστούν. Πήγα εκεί και είδα το παιδί μου με χτυπήματα στα πόδια και τον μικρό να κλαίει. Τους πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα».

«Ο αστυνομικός υπηρεσίας εκείνο το βράδυ δεν έκανε καν τον κόπο να πάει κοντά να δει σε τι κατάσταση είναι το παιδί. Του είπα πως το παιδί έχει σπασμένα τα πόδια του και μου είπε να πάμε σε νοσοκομείο και να πάμε μετά να κάνουμε μήνυση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.