Survivor 2024 spoiler 06/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

6 Μαΐου, 2024


Survivor 2024 spoiler 06/05: Οι παίκτες του reality επιβίωσης επιστρέφουν και απόψε σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για την κατάκτηση της δεύτερης και καθοριστικής ασυλίας.Καθώς οδεύουμε προς το τέλος ο κλοιός «σφίγγει» και οι πιο δυνατοί είναι εκείνοι που θα ξεχωρίσουν.Οι διαδοχικές αποχωρήσεις παικτών, ειδικά μετά το πάρτι της ένωσης, με τις περισσότερες βέβαια να είναι απολύτως δικαιολογημένες, …

...έχουν προκαλέσει ανησυχία σε όλους για το πότε αναμένεται να φτάσει το παιχνίδι στο τέλος του, αφού μπορεί να προσπαθούν να το... τραβήξουν, όμως οι μαζικές πτήσεις επιστροφής στην Ελλάδα θα μπορούσαν άνετα να αλλάξουν τα σχέδια.Η εικόνα, άλλωστε, των μόλις τεσσάρων παικτών...

Survivor 2024 spoiler 06/05: Οι παίκτες του reality επιβίωσης επιστρέφουν και απόψε σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για την κατάκτηση της δεύτερης και καθοριστικής ασυλίας.

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος ο κλοιός «σφίγγει» και οι πιο δυνατοί είναι εκείνοι που θα ξεχωρίσουν.

Οι διαδοχικές αποχωρήσεις παικτών, ειδικά μετά το πάρτι της ένωσης, με τις περισσότερες βέβαια να είναι απολύτως δικαιολογημένες, έχουν προκαλέσει ανησυχία σε όλους για το πότε αναμένεται να φτάσει το παιχνίδι στο τέλος του, αφού μπορεί να προσπαθούν να το… τραβήξουν, όμως οι μαζικές πτήσεις επιστροφής στην Ελλάδα θα μπορούσαν άνετα να αλλάξουν τα σχέδια.

Η εικόνα, άλλωστε, των μόλις τεσσάρων παικτών της μπλε ομάδας, μετά και την αποχώρηση, όπως όλα δείχνουν, της Αναστασίας Τσέρου, αποτελεί την απόδειξη όσων αναφέρουμε, με την κατάσταση ειδικά στο «στρατόπεδο» αυτό να μην είναι σε καμία περίπτωση εύκολη και την παραγωγή να χρειάζεται να λάβει τις αποφάσεις της τώρα, που το ριάλιτι έχει μπει για τα καλά στην τελική του ευθεία.

Survivor 2024 spoiler 06/05: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η ουσία είναι, βέβαια, ότι η ζωή πρέπει να συνεχιστεί στον Άγιο Δομίνικο για τους παίκτες, με τη δεύτερη ασυλία να έρχεται. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες και το τι σημαίνει ο λιγότερος παίκτης εκ νέου για την μπλε ομάδα, καθώς σε περιπτώσεις μπορεί μια πλευρά να ισχυροποιηθεί από απώλειες και το έχουμε δει σε αρκετές τέτοιες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.