Μαίρη Συνατσάκη: Ξεσάλωσε στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική – Η κόρη της κοιμόταν στο καρότσι και ο Ίαν ήταν ήταν ίδια παρέα

6 Μαΐου, 2024


Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής μετά από δύο χρόνια που πέρασαν από την απόκτησή της κόρης τους, Ολίβιας πήραν την απόφαση να κάνουν το πρώτο Πάσχα με το παιδί – εκτός Αθηνών. Η αγαπημένη οικογένεια βρέθηκε λοιπόν στην Πάρο μαζί με αγαπημένους φίλους.Το ζευγάρι μπορεί να έχει αλλάξει τη ζωή του σε μεγάλο βαθμό από τη στιγμή που γεννήθηκε το παιδί, ωστόσο όσο η Ολίβια μεγαλώνει η Μαίρη και ο Ία…

...ν κάνουν σημαντικά βήματα και πράγματα από την ''παλιά τους ζωή''.Στην Πάρο λοιπόν βρέθηκαν για τρεις ημέρες μαζί με τη Μαρία Σολωμού, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Fipster και άλλλα πρόσωπα από τον χώρο της ελληνικής showbiz. Mέσα από τις αναρτήσεις της Συνατσάκη στο instagram βλέπουμε...

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής μετά από δύο χρόνια που πέρασαν από την απόκτησή της κόρης τους, Ολίβιας πήραν την απόφαση να κάνουν το πρώτο Πάσχα με το παιδίεκτός Αθηνών. Η αγαπημένη οικογένεια βρέθηκε λοιπόν στην Πάρο μαζί με αγαπημένους φίλους.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει αλλάξει τη ζωή του σε μεγάλο βαθμό από τη στιγμή που γεννήθηκε το παιδί, ωστόσο όσο η Ολίβια μεγαλώνει η Μαίρη και ο Ίαν κάνουν σημαντικά βήματα και πράγματα από την ”παλιά τους ζωή”.

Στην Πάρο λοιπόν βρέθηκαν για τρεις ημέρες μαζί με τη Μαρία Σολωμού, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Fipster και άλλλα πρόσωπα από τον χώρο της ελληνικής showbiz. Mέσα από τις αναρτήσεις της Συνατσάκη στο instagram βλέπουμε πόσο πολλή ανάγκή είχε τις συγκεκριμένες διακοπές, αλλά και το γεγονός πως κατάφερε να κάνει πράγματα με τη μικρή που δεν φανταζόταν. Ένα από αυτά ήταν να διασκεδάζει σε μαγαζί της Πάρου με πολύ δυνατή μουσική, όσο η κόρη της κοιμόταν ανενόχλητη!

Δείτε επίσης: Μαίρη Συνατσάκη: Η εξομολόγηση για τον Ίαν Στρατή και την κόρη της – «Ο μπαμπάς της Ολίβιας είναι…»

Οι διακοπές του Πάσχα της Μαίρης Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους

«Η κοπέλα που έχει να κάνει Πάσχα δυο χρόνια, ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ότι όταν κοιμάται η Ολίβια στο σπίτι φοβάμαι ότι θα ξυπνήσει αν κλείσω απότομα ένα ντουλάπι αλλά κοιμόταν στα 100.000 ντεσιμπέλ με ξεπερνάει και ξεκλειδώνει μια ολοκαίνουργια πίστα γονεϊκότητας. Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

«10 στιγμές. 3 ημέρες στο νησί. 1 η Άνοιξη. και του χρόνου μακάρι!», έγραψε σε άλλη ανάρτησή της η Μαίρη Συνατσάκη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.